Ana sayfa Sosyal Medya Canan Ergüder ve Ahsen Eroğlu’nun heyecanlandıran dizi mesajı!

Canan Ergüder ve Ahsen Eroğlu’nun heyecanlandıran dizi mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizisi Menajerimi Ara’dan ilk görüntüler ortaya çıktı. Diziyi merakla bekleyenler biraz farklı bir heyecan içinde. Yayınlandığı ülkelerde çok beğenilen Call My Agent isimli diziden uyarlanan Menajerimi Ara dizisinin çok iyi bir proje olacağı zaten ilk baştan fark ediliyor… Dizinin ekibi buluştu ve çekimler yapıldı. İlk fragman ise biraz farklıydı…

Dizide, ünlü oyuncuların ve menajerlerinin dünyası masaya yatırılacak. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli oyunculardan oluşan kadrosu ile de göz dolduran Menajerimi Ara dizisinin ilk fragmanı sosyal medyadan olumlu dönüşler aldı.

Menajerimi Ara dizininin fragmanını “Veeee huzurlarınızda” notu ile paylaşan Canan Ergüder ile,
“Gelmeyelim de ne yapalım. Azıcık kaldı çok az”ifadesiyle paylaşan Ahsen Eroğlu, hem heyecanlarını hem de mutluluklarını takipçileri ile paylaştı.

Her iki ünlü ismin hayranları da merak ve heyecanın arttığını ve dizinin çok iyi olacağını düşündüklerini belirten yorumlarda bulundu. “Hasretle bekliyoruz, çok güzel olacak, çok heyecanlıyız” gibi birçok yorumu da sosyal medyada görebilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Veeee huzurlarınızda????????

Canan Erguder (@cananerguder1)’in paylaştığı bir gönderi ()