Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show’dan sonra Doğa Rutkay’ın yeni tercihi!

Güldür Güldür Show’dan sonra Doğa Rutkay’ın yeni tercihi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güldür Güldür Show’un bir sezonu daha geride kaldı. Yapımın yeni sezonu öncesinde ise ekip tatil yaparak stres atıyor. Doğa Rutkay ise Ali Sunal ile birlikte bir youtube kanalı açarak yeni bir projenin müjdesini vermişti.

Doğa Rutkay hem yeni proje müjdesi veriyor hem de tatilde aile saadeti yaşıyor. ‘Ali Baba Doğa Ana’ isimli youtube kanalında yayınlanan ilk fragmanda Ali Sunal’ın kızı Nazlı’nın altını değiştirirken Doğa Rutkay’dan bilgi almış ve o anlar da eğlenceli bir şekilde yeni proje tanıtımı olarak yayınlanmıştı. Doğa Rutkay’ın hayranları da heyecanla yeni videoları beklemeye başladı.

Yeni proje heyecanı yaşadığı dönemde ayrıca aile saadetiyle de dikkatleri üzerine çeken Doğa Rutkay, eşi ve çocukları ile mutluluk pozu verdi. Oyuncu, Alaçatı’da tatilini mutlu bir şekilde sürdürüyor.

Doğa Rutkay, yıllarca gittikleri Alaçatı’da çocuklarının mutlu hallerine ne kadar çok sevindiğini de şu şekilde anlattı:

Yıllarca karı koca çok severek geldiğimiz hala eski güzelliğini, eski günlerini doğallığını koruyan Alaçatı köyümüzdeki balıkçımıza bebelerimizle geldik ilk kez… Yaşadığımız her güzel akşamın aşkı bir başka anlamlandı, bir farklı pekişti… Onların mutluluğunu görmekten bir bardak suyu bile zor içtim ; değil bir şeyler yemek. Anılar çok güzel… Yaşamak kıymetli… Çok yaşayın çocuklar.”

Güldür Güldür Show'dan sonra Doğa Rutkay'ın yeni tercihi! 7