Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman ve Özge Gürel sempatisi! Doğa Rutkay’ın çılgınlığı! Nur Fettahoğlu’nun sevgi dolu hali!

Can Yaman ve Özge Gürel sempatisi! Doğa Rutkay’ın çılgınlığı! Nur Fettahoğlu’nun sevgi dolu hali!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman ve Özge Gürel’in Göcek’te sevimli pozu… Tatil mutluluğu yaşayan Doğa Rutkay’ın çılgın hali… Babil’in Eda’sı Nur Fettahoğlu’nun sevgi dolu anları… İşte instagrama yansıyan ünlülerin son halleri…

Bay Yanlış dizisi çekimleri için Göcek’e giden Özge Gürel ile Can Yaman ikilisi, çekimlerde motosiklete bindi. Beldenin merkezinde motosikletle dolaşan ikilinin bu halleri hayranlarını gülümsetti. Can Yaman, dizinin tanıtımı için Özge Gürel ise keyifli çekimden bir fotoğraf paylaştı.

Can Yaman ve Özge Gürel sempatisi! Doğa Rutkay'ın çılgınlığı! Nur Fettahoğlu'nun sevgi dolu hali! 10

Eşi Kerimcan Kamal ve ikiz bebekleri ile tatile çıkan ünlü oyuncu Doğa Rutkay, gönlünce eğleniyor. Hem sezonun hem de karantina döneminin yorgunluğunu üzerinden atan oyuncu, çılgın haliyle de takipçilerinden binlerce beğeni aldı.

Can Yaman ve Özge Gürel sempatisi! Doğa Rutkay'ın çılgınlığı! Nur Fettahoğlu'nun sevgi dolu hali! 11

Babil dizisinde Eda karakteri ile 2020 yılını da dizisiz geçirmeyen Nur Fettahoğlu, tatilde doğal hayatın içinde. Ünlü oyuncu, “Dünyam” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı. Oyuncunun  kuzularla pozu hayranlarını çok mutlu etti.

Can Yaman ve Özge Gürel sempatisi! Doğa Rutkay'ın çılgınlığı! Nur Fettahoğlu'nun sevgi dolu hali! 12

Nur Fettahoğlu, “Beklentisiz” notuyla da aşağıdaki sevgi dolu fotoğrafını yayınladı.

Can Yaman ve Özge Gürel sempatisi! Doğa Rutkay'ın çılgınlığı! Nur Fettahoğlu'nun sevgi dolu hali! 13