Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman ve Özge Gürel’i buluşturan Bay Yanlış dizisinden sorgulatan sorular!

Can Yaman ve Özge Gürel’i buluşturan Bay Yanlış dizisinden sorgulatan sorular!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman ile Özge Gürel, bir kez daha dizi setinde buluşacak. Dolunay dizisini çeken iki ünlü oyuncu önemli bir başarı elde etmişti. Bay Yanlış dizisinin çekimlerine yakında başlanacak.

Can Yaman ve Özge Gürel hayranları çok heyecanlı olduklarını sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla gösteriyor. Dizinin en dikkat çeken noktası ise izleyicilere birçok soru sorduracak olması.. Dizi yayınlanmaya başlandığı zaman ekran başındaki izleyiciler aşkın mı yoksa mantığın mı önemli olduğunu sorgulayacak. Dizide bu konuda herkes kendisine uygun bir mesaj bulacak.

Bir başka sorgulatan soru ise seçim yapma konusu… Birçok izleyici aşkta iki kişi arasında kalmıştır. Dizide de bu durumu sorgulatan sahneler yer alacak.

Bir başka detay ise kadın izleyicilerin dikkatini çekecek. Kadınlar aşkı mı yanlış yaşıyor? Yanlış adamlara mı aşık oluyor? İşte bu konu Bay Yanlış dizisinin de en can alıcı yönü olacak.

Bir romantik komedi dizisi olsa da Bay Yanlış dizisinin izleyenlere güncel hayatlarında birçok konuda kararlarını sorgulatacağı şimdiden dikkat çekiyor.

Can Yaman ve Özge Gürel'i buluşturan Bay Yanlış dizisinden sorgulatan sorular! 7

Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in yaptığı dizinin hazırlıkları da devam ediyor. Aslı Zengin ile Banu Zengin’in senaryosunu yazdığı dizi, Fox TV’de yayınlanacak.

Dizide güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor.Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu, Lale Başar, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Suat Sungur, Kimya Gökçe Aytaç ve Taygun Sungar gibi birbirinden başarılı isimler kadroya katıldı.

Çekimleri İstanbul’da yapılacak olan dizinin konusu ise şöyle: Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan bir barmen olarak çalışmaktadır. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır. Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi zaman içerisinde neler yaşayacak?