Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’a abartılı tepkilerden sonra gerçekliğe geri dönüldü!

Can Yaman’a abartılı tepkilerden sonra gerçekliğe geri dönüldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman kısa sürede yurt dışında milyonlarca insanı peşinden sürüklemeyi başarmış ve yaptığı her ziyarette binlerce kişiyi de peşinden koşturmuştu. Yunanistan, İtalya ve İspanya’ya yaptığı seyahatlerdeki müthiş ilginin PR olmadığı, gerçek olduğu da birçok kişi tarafından çeşitli olaylar vasıtası ile doğrulanmıştı. Hatta uzun yıllar Hürriyet’i yöneten ve şimdilerde yazılarıyla gazetede yer alan Ertuğrul Özkök bile, İspanya’da arkadaşları ile yaptığı Can Yaman sohbeti ile oyuncunun bu ülkede ne kadar çok sevildiğini kendisinin bizzat yaşadığını söylemişti.

Libidosu yüksek oyuncu -düşük oyuncu ayırımı ile meslektaşları tarafından yerden yere vurulan Can Yaman bir de İspanyol TV’sinde bir kadın hayranına “Arka odaya geçelim” diyerek skandala imzasını atmıştı. Aylarca Can Yaman hakkında yapılan karalama kampanyası oyuncunun askerlik görevini yaptığı 21 günlük dönemde bir hayli azalmış ama bitmemişti.

Can Yaman, saçlarını ve sakallarını kesti. Askerlik görevini tamamladı ve annesi ile verdiği ‘uslu çocuk oldum’ pozuyla da dikkatleri yine üzerine topladı.

Can Yaman'a abartılı tepkilerden sonra gerçekliğe geri dönüldü! 8

Can Yaman ile ilgili yürütülen karalama kampanyası sonrasında ise gerçeklere tekrar dönüş yapıldı. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşe yazısında Can Yaman’ın yurt dışı gerçeğini yazdı.

Koloğlu diyor ki,

“İspanya’da mesela hayranına ekranda “Arka odaya geçelim” demişti, tepki almıştı. Bu tepkinin sonucu, daha önce ‘Erkenci Kuş’ ve ‘Dolunay’ dizilerini yayınlayan kanal Divinity bakmış, ilgi ve alaka pek fazla, şimdi ‘İnadına Aşk’ı vermeye başlayacakmış!”

Can Yaman'a abartılı tepkilerden sonra gerçekliğe geri dönüldü! 9

Görüldüğü üzere İspanyol kanalı Can Yaman popülerliğinin artışını fırsata çevirmeye devam ediyor.

Sina Koloğlu da yazısında bu durumu ortaya koymuş oldu.

Can Yaman’a vurma dönemi bitti, gerçeklere geri dönme vakti geldi…

Yaman yakında İtalya’da Survivor yarışmasını sunarak da yine yurt dışındaki popülerliğini artırmaya devam edecek.