Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in gölgesinde müthiş İbrahim Çelikkol başarısı!

Demet Özdemir’in gölgesinde müthiş İbrahim Çelikkol başarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisi başladığında bu yana sosyal medyada yapılan yorumlara,paylaşılan içeriklere ve dizideki sahnelerin yoğunluğuna bakıldığı zaman Demet Özdemir’in hep ön planda olduğunu görebilirsiniz.

Varsa yoksa Demet Özdemir hayranlığı, onun mimikleri, rolü nasıl canlandırdığı ve hikayedeki yeri… Sosyal medya Demet Özdemir üzerinden diziye kanalize olmuş durumda. Ancak İbrahim Çelikkol’un Mehdi karakteri ile sergilediği müthiş performans ne yazık ki, bu büyük dalganın gölgesinde kalıyor.

Dizi ile ilgili yapılan paylaşımların öznesi hep Demet Özdemir olmakta… Ancak Mehdi karakteri ile İbrahim Çelikkol’un oyunculuk adına sergilediği başarıdan konuşanların sayısı az. İşte bu durum da oyuncuya yönelik bir haksızlık olarak ortaya çıkıyor.

Demet Özdemir'in gölgesinde müthiş İbrahim Çelikkol başarısı! 7

Mehdi’nin 4. bölümde Zeynep ile ilgili söyledikleri de aslında ne kadar doğru ve ne kadar hayat dersi veriyordu. “Gitmek isteyeni zorla tutmanın” ne kadar yanlış olduğunu anlatan Mehdi, ayrıca Faruk’u bırakıp kendisine gelen Zeynep’e nasıl güvenip de hayatını onun yoluna sereceğini de sorguluyordu.

Mehdi’nin şu sözleri de akıllara bir hayat dersi olarak yazıldı: “Ben bu kadına hayatımı vereceğim,hayatımı. Karım diyeceğim… Ee sonra… Sonra ne olacak söyle bana? Terk edip gidecek beni. Arkasını dönüp bakmayacak bile. Aynı o adamı terk ettiği gibi. Ben Zeynep’e nasıl güveneceğim?”

Hayatın içinden büyük bir ders içeren bu sahnede İbrahim Çelikkol’un ikna edici performansı, sade ama güçlü oyunculuğu izleyicilere yeniden varlığını hatırlattı. Mehdi karakteri Doğduğun Ev Kaderindir izleyicileri arasında öne çıkmaya da başladı.

Zeynep’in ne yapacağı merakla beklenirken, izleyiciler ise “Seni bu kadar güzel seven birisi varken sakın gitme” diyerek sosyal medyada yorumlarda bulunuyor.

Zeynep’in hal ve tavırlarından ne yapmak istediğini, ne hissettiğini, Mehdi’yi sevip sevmediğini anlamadıklarını belirten izleyiciler de zaman zaman arafta kalıyor.