Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’a bir garip tepki! Hepsi sırtlarını döndüler!

Can Yaman’a bir garip tepki! Hepsi sırtlarını döndüler!

tarafından zk zk

Televizyogazetesi.com/Detay – Uzun süredir beklenen dijital platform Disney Plus’ın açılış gecesinde herkesi şaşkına uğratan bir gelişme yaşandı. Platform ile aylar önce anlaşma yapan isimler arasında yer alan Can Yaman’a magazin gazetecilerinin verdikleri tepki, herkesi şaşkına çevirdi!

14 Haziran akşamı gerçekleşen açılış için görkemli bir gece düzenlenmişti. Aralarında pek çok ünlü ismin yer aldığı gecede ünlü isimler birer birer gazetecilerin karşısına çıkarak poz verdi ve röportajlar yaptılar.

Aynı anda 42 ülkede yayına başlayan Disney Plus’ın Türkiye gecesinde yaşanan Can Yaman ile ilgili bir durum, özellikle oyuncunun hayranları tarafından tepkiyle karşılandı! Ne olduğunu bile anlamayan Can Yaman’a magazin gazetecileri salona girdiğinde sırtlarını dönüp röportaj yapmayı da reddettiler.

Can Yaman'a bir garip tepki! Hepsi sırtlarını döndüler! 8

Yaman’ı görünce arkalarını dönen ve kameralarını indiren magazin gazetecilerinin bu tepkilerinin nedeni de daha sonra anlaşıldı. “O İtalya’nın yıldızı ya Türk basınına ihtiyacı mı var?” diye Can Yaman’ın arkasından seslendiler.

Gazetecilerin bu protestosu, sosyal medyada Can Yaman hayranları tarafından büyük tepkiyle karşılandı. “Kendilerine saldıran ünlülerin peşinden koşan basın mensuplarının Can Yaman’a karşı aldıkları tavır tuhaf değil mi? Kameralarınızı kıranların ağzından iki laf almak için bi tarafınızı yırtan siz değil miydiniz? Can Yaman’ı çekememenizin sebebi ne?” şeklinde yapılan yorumlar dikkatleri çekti.

Gelen yoğun tepkiler sonrasında magazin muhabiri Mehmet Akif Yaman, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak neden oyuncuya böyle bir tavır sergilediklerini açıkladı. “İtalyan medyasına, kaldırımlarda röportaj veren ve kendi ülkesinde magazin medya emekçilerinin omuzuna dokunarak geçiştiren yiğido. Emin ol can atacağız haberini yapmak için” sözlerini kullandı.

Can Yaman'a bir garip tepki! Hepsi sırtlarını döndüler! 9

Akif Yaman, kendisine selam veren Can Yaman’ın selamını almadığını da sözlerine eklerken bu tavrının da Can Yaman tarafından şaşkınlıkla karşılandığını belirtti. Gazetecilerin bu protestosu sadece Can Yaman hayranları değil pek çok kişinin tepkisine neden oldu.

Bilindiği gibi Can Yaman, Erkenci Kuş dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalamış ve ardından Bay Yanlış dizisinin bitmesiyle İtalya’ya gitmişti. Uzun süredir ülkede pek çok farklı markanın yüzü olan, reklamlarda yer alan ve dizilerde oynayan Yaman, Disney Plus ile yaptığı anlaşma için Türkiye’ye döndü. Oyuncunun Disney Plus için çekilecek El Turco isimli dizide rol alması bekleniyor.