Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ın Erkenci Kuş’taki gizli gücü, artık Bay Yanlış dizisinde

Can Yaman’ın Erkenci Kuş’taki gizli gücü, artık Bay Yanlış dizisinde

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Bay Yanlış dizisinde, Erkenci Kuş’tan kopya çekiyorlar! Can Yaman, yurt dışında neden bu kadar çok beğenildi? Neden, birçok yakışıklı Türk oyuncu arasında Can Yaman öne çıktı… Aslında bu sorunun tam bir yanıtı yok. Ama bazı faktörler var ki, bunlar bir oyuncuyu öne çıkartabiliyor.

İşte o faktörlerin başında da kendine özen göstermek, vücuduna yakışan kıyafeti giymek ve kendine ait bir stil yaratmak geliyor. Peki biz bunu nereden biliyoruz? Elbette ki Can Yaman’dan… Ünlü oyuncu, Erkenci Kuş dizisinde kıyafetler için hem zaman hem de büyük para harcamıştı.

Can Yaman, bu durumu da Hürriyet gazetesindeki röportajında anlattı. Önce Can Yaman’ın o sözlerini yeniden hatırlayalım:

“Senaryo ilk geldiği zaman Can Divit karakteri için son derece pasaklı, kılık kıyafeti özensiz yazıyordu. Dizinin senaristlerinden Aslı’yı aradım, “Böyle olmaz, bu romantik komedi” dedim. “Bu adam, öyle şeyler giysin ki, izleyici ‘nereden almış bunu’ diye merak etsin. Adam yürüyen cinsellik, görsel şölen olsun” dedim. Aslı da kabul etti. Ve dedim ki, “İlk bölümlerin alışverişlerini ben yapacağım”… “Erkenci Kuş”un ilk 5-6 bölümünde kostümler için cebimden 200 bin liraya yakın para harcadım. Diğer dizilerden kazandığımı oraya yatırdım… Hatta o zamanlar takıcı sevgilim vardı. Onu Kapalıçarşı’ya gönderip kendi paramla takı aldırırdım”

Can Yaman'ın Erkenci Kuş'taki gizli gücü, artık Bay Yanlış dizisinde 8

Can Yaman aslında dizideki karaktere değil, kendisine yatırım yapıyordu. Bu yatırımın karşılığını da fazlasıyla aldı. Ünlü oyuncunun hayranları onun stilinden ve kendisine özen göstermesinden çok etkileniyor. Bunu sosyal medyadaki paylaşımları ile gösteriyorlar.

Bay Yanlış dizisinde de Can Yaman için aynı Erkenci Kuş’taki gibi bir stil çalışması yapıldığı ortaya çıktı. Yani Erkenci Kuş’un başarılı olduğu bir yönü, Bay Yanlış dizisi tarafından kopya edilecek.

Aslı Parlak, kostüm seçme konusunda çalışıyor. “Yeni projem Bay Yanlış” diyen Aslı Parlak, Özge Gürel ve Can Yaman’a yani Ezgi ve Özgür karakterlerine özel kıyafetler hazırlıyor. Aynı Erkenci Kuş dizisinde olduğu gibi.

Can Yaman'ın Erkenci Kuş'taki gizli gücü, artık Bay Yanlış dizisinde 9

Dizidoktoru.com sitesinde yazılar yazan Aslı Parlak, “Evde de boş durmuyorum, Bay Yanlış için özel kıyafetler hazırlıyorum. Yine farklı ve sürpriz kostümleri göreceksiniz” diyerek müjde verdi.

Erkenci Kuş dizisinin kıyafet yönünden zengin ve gösterişli halinin Bay Yanlış’ta da izleyicileri etkileyeceği kesin gibi…