Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ın İtalya’da çektiği dizi nihayet gösterime giriyor!

Can Yaman’ın İtalya’da çektiği dizi nihayet gösterime giriyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir yılı aşkın süredir kariyerini İtalya’da sürdüren Can Yaman şu aralar Türkiye’de çekeceği yeni projesi El Turco’ya odaklanmış durumda. Yaman’ın geçen yaz İtalya’da çektiği dizi de nihayet çok yakında yayınlanmaya başlayacak.

Başrolünü Demet Özdemir’le paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin yurt dışında büyük başarı elde etmesinden sonra İtalya’da Sandokan dizisinin başrolü için teklif alan Can Yaman, bir yıldan uzun süre önce bu ülkeye yerleşmişti. Ancak Yaman’ın başrolünde yer alacağı Sandokan dizisinin çekimleri bir türlü başlayamadı.

Can Yaman bu süreçte İtalya’da başka bir dizide başrol olarak yer aldı. Can Yaman, Canale 5 için çekilen Viola Come Il Mare isimli dizide başrolü Francesca Chillemi ile paylaştı. Yayıncı Canale 5 yaklaşık birkaç ay önce yaptığı duyuruda Viola Come Il Mare dizisinin nisan ayında yayınlanacağını duyurmuştu. Daha sonra yapılan ikinci bir açıklamada dizinin eylül ayına ertelendiği belirtildi.

Can Yaman’ın İtalya’da çektiği dizi nihayet gösterime giriyor! 7

Ve o gün nihayet geldi çattı. Yaz sonunda, yeni sezonun başlangıcında Viola Come Il Mare isimli dizi nihayet izleyiciyle buluşacak. Kanalın yaptığı açıklamada Viola Come Il Mare’nin, sezonun ilk dizisi olacağı belirtildi.

Can Yaman başrolunu Francesca Chillemi ile paylaştığı bu dizide Francesco Demir isimli bir Türk polisi canlandırıyor. Eylül ayında sete çıkan dizinin çekimleri Roma ve Palermo’da gerçekleştirilmişti. İtalya’da çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman’ın bu dizisi ülkede büyük bir heyecan yaratmıştı.

Bu arada Can Yaman, Disney Plus için çekeceği El Turco dizisinde sete çıkmak için gün sayıyor. Yaman’ın dizideki iki kadın partnerinin kim olacağı ise henüz açıklanmadı. Ay Yapım tarafından çekilecek dizinin çekimlerinin İtalya ve Hırvatistan’da gerçekleşeceği bir süre önce açıklanmıştı.