Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ın İtalya’da çektiği dizinin ilk görüntüleri geldi!

Can Yaman’ın İtalya’da çektiği dizinin ilk görüntüleri geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kariyerini İtalya’da sürdüren oyuncu Can Yaman’ın bu ülkede çektiği ilk dizi çok yakında gösterime girecek. Çekimleri geçen yaz tamamlanan Viola Come Il Mare için geri sayım sürerken diziden ilk görüntüler de paylaşıldı.

Bir yıldan uzun süre önce İtalya’ya yerleşen Can Yaman, aslında Sandokan dizisinde başrol oynayacaktı. Ancak dizinin çekimine bir türlü başlanamadı. Ancak Can Yaman bunun yerine başka bir dizinin başrolünde yer aldı. İtalya’nın en büyük kanallarından biri olan Canale 5 için çekilen Viola Come Il Mare’nin çekimleri geçen yaz tamamlandı.

Yayıncı Canale 5 yaklaşık birkaç ay önce yaptığı duyuruda Viola Come Il Mare dizisinin nisan ayında yayınlanacağını duyurmuştu. Daha sonra yapılan ikinci bir açıklamada dizinin eylül ayına ertelendiği belirtilmişti. Dizinin yayın tarihinde nihayet sona yaklaşılıyor.

Kanalın yaptığı açıklamada Viola Come Il Mare’nin, sezonun ilk dizisi olacağı belirtildi. Dizide Francesco Demir isimli yarı İtalyan yarı Türk bir polisi canlandıran Can Yaman’ın hayat vereceği karakter şöyle tanımlandı: “Francesco Demir büyüleyici ve baştan çıkarıcı bir adam, büyük bir araştırmacı yeteneği var ama insan ırkına inancı yok. İş yerinde sezgisel ama aynı zamanda dürtüsel ve kurallara uymayan bir karakter.” Bu metinle birlikte Can Yaman’ın canlandıracağı karakterin dizideki ilk görüntüleri de paylaşıldı.

Can Yaman başrolunu Francesca Chillemi ile paylaştığı bu dizide Francesco Demir isimli bir Türk polisi canlandırıyor. Eylül ayında sete çıkan dizinin çekimleri Roma ve Palermo’da gerçekleştirilmişti. İtalya’da çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman’ın bu dizisi ülkede büyük bir heyecan yaratmıştı.

Bu arada Can Yaman, Disney Plus için çekeceği El Turco dizisinde sete çıkmak için gün sayıyor. Yaman’ın dizideki iki kadın partnerinin kim olacağı ise henüz açıklanmadı. Ay Yapım tarafından çekilecek dizinin çekimlerinin İtalya ve Hırvatistan’da gerçekleşeceği bir süre önce açıklanmıştı.