Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek’in Kaçış dizisinin 2. sezonu daha şimdiden merakla beklenmeye başlandı bile!

Engin Akyürek’in Kaçış dizisinin 2. sezonu daha şimdiden merakla beklenmeye başlandı bile!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Engin Akyürek’i uzun zaman sonra hayranlarına kavuşturan Kaçış dizisi Disney Plus’ın en çok izlenenler listesindeki liderliğini sürdürüyor.

Dizinin 6. bölümü 20 Temmuz Çarşamba günü yayınlandı. Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nu başrollerde olduğu dizinin her bölümünde heyecan dozajı artıyor. Yeni bölüm yayınlanmasıyla birlikte hemen izleniyor.  Her hafta yeni bölümü iple çeken izleyiciler altıncı bölümle ilgili olarak da çok olumlu yorumlar yaptılar.

Engin Akyürek instagram hesabında her yeni bölüm öncesi paylaşımlarda bulunuyor. Oyuncunun paylaşımının altına övgü dolu yorumlar yapılıyor. Hatta yorumlardan izleyicinin daha şimdiden dizinin 2. sezonunu merakla beklemeye başladığı anlaşılıyor.

Engün Akyürek'in Kaçış dizisinin 2. sezonu daha şimdiden merakla beklenmeye başlandı bile! 22

Hikayesi Engin Akyürek tarafından kaleme alınan dizi bu yüzden de başarılı oyuncu için çok özel bir yere sahip Kaçış dizisi 14 Haziran’da ilk bölümüyle ekrana geldi. Disney Plus Türkiye’nin açılış özel dizisi olan ve büyük iddialarla tanıtımları yapılan Kaçış dizisi şaşırtmadı ve kendinden beklenildiği gibi zirveye yerleşti.

Her çarşamba yeni bölümü yayınlanan dizinin şu ana kadar altı bölümü yayınlandı. Seyircilerden çok olumlu yorumlar alan Kaçış dizisini izleyenler heyecanın her bölümde arttığını, hikayenin nereye gideceğini çok merak ettiklerini belirtiyorlar.

Toplam sekiz bölümden oluşan dizinin ilk sezonunun bitmesine iki bölüm kaldı. Şimdiden 2. sezonu merakla bekleyen Engin Akyürek hayranları bir süre önce Kaçış dizisinin Emmy Ödülleri’ne aday gösterilmesi gerektiğini dile getirmişti.