Ana sayfa Dizi Haberleri Caner Cindoruk’a trafikte tüküren kadın şoke etti! Sadakatsiz’in Volkan’ı ile karıştırmış!

Caner Cindoruk’a trafikte tüküren kadın şoke etti! Sadakatsiz’in Volkan’ı ile karıştırmış!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde oynayan Caner Cindoruk, Volkan karakteri ile izleyiciyi sinir etmeye devam ediyor. Volkan’ın yüzsüz hali, yaptıkları karşısındaki duruşu, izleyenleri çileden çıkarıyor. Ancak tabii bu Caner Cindoruk’tan bağımsız bir durum. Karakterini başarıyla oynayan Cindoruk, Volkan’a sinir olunmasına aslında mutlu ama izleyici bazen saçma tepkiler de verebiliyor!

Pek çok ‘kötü adam’ rolünü oynayan oyuncunun başına gelenler, şimdilerde Caner Cindoruk’un da başına gelmekte. Cansu Dere ve Melis Sezen ile başrolünde oynadığı Sadakatsiz dizisindeki oyunculuğuyla büyük takdir topluyor.

Sosyal medyada pek çok kişinin “Kusura bakma abi, Volkan’a saydıracağım” diyerek daha nazik bir üslupla sözlerinin kendisine değil, oynadığı karaktere olduğunu belirtenler de yok değil.

Caner Cindoruk da bu duruma gülüyor ve üzerine alınmadığını da yaptığı yorumlarda aktarıyor zaten. Ancak bazen sokakta durumu karıştıranlar da yok değil. Oyuncu ve karakteri birbirine karıştıran bir izleyicinin tavrı, Caner Cindoruk’u güldürmüş ama yine de garip!

Melis Sezen ile birlikte setteki karavanlarında dijital ortamda bir canlı yayına katıldı Caner Cindoruk. Magazine Gel isimli Yotubue kanalında yayınlanan söyleşide hayranları oyunculara sorular yönelttiler.

Bu keyifli sohbet sırasında Caner Cindoruk, Sadakatsiz’de oynadığı Volkan karakterinin tuttuğunu, sokakta gördüğü bir izleyicinin tavrından anlamış.

Caner Cindoruk'a trafikte tüküren kadın şoke etti! Sadakatsiz'in Volkan'ı ile karıştırmış! 7

Kendisine aracının içinden tükürme hareketi yapan kişinin tavrıyla birlikte Sadakatsiz dizisinde oynadığı Volkan karakteriyle pek çok benzer duruma şahit olacağını da o an anlamış oyuncu.

Cindoruk, diziyle ilgili olarak geri dönüşlerin sorulduğu bir soruya şu yanıtı verdi: “Sokakta tepki almaya başladım. İlk bölümden sonra arabada oturuyorum, dışarıyı izliyorum yanda. Kadının biriyle göz göze geldik, arabayı sürüyor, bana baktı, ben gülümsedim, ‘tü’ yaptı (tükürdüğünü anlatmaya çalışıyor) o gün anladım bu rolle çok böyle tüküreceklerini.”

Caner Cindoruk’un başından geçen bu olaya kahkahalarla gülen Melis Sezen’in sözleri de hayli manidardı! Oyuncu,”Pandemi döneminde olmamız senin avantajına olmuş” sözleriyle de güldürdü.

İşte iki oyuncunun keyifli sohbeti: