Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir, sosyal medyadan yine yağdırdı!

Demet Özdemir, sosyal medyadan yine yağdırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de Çarşamba akşamları yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ekranlara geliyor Demet Özdemir. No:309 dizisinin ardından yine bir romantik komedi olan Erkenci Kuş’ta oynamıştı. Can Yaman ile birlikte rol aldığı diziyle daha büyük kitleler tarafından tanınmayı başardı. Özdemir, yeni dizisiyle dramda da başarılı olacağını dosta düşmana gösterdi.

Genç oyuncu, son dönemin çok konuşulan popüler oyuncuları arasında yer alıyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynadığı Zeynep rolüyle de çok seviliyor. Gittikçe artan hayran kitlesiyle birlikte sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor.

Instagram kullanmayı da seven oyuncu, hayli etkin bir kişi olarak sürekli farklı fotoğraf ve videolarını paylaşmaya devam ediyor. Kimi zaman setten, kimi zaman özel hayatından paylaşımlar yapıyor.

Son olarak yaptığı paylaşımlardan birinde sette çalışırken verilen arada bilye oynadığı görülüyor oyuncunun. Demet Özdemir, diziye Savaş karakteri ile katılan Kaan Altay Köprülü ile misket oynarken çekilen bir fotoğrafını paylaşmış.

Demet Özdemir, sosyal medyadan yine yağdırdı! 10

Bilye konusunda çok iddialı olduğunu da vurgulayan paylaşımı, sette çekim aralarında eğlenceli vakit geçirdiklerinin de bir göstergesi oldu.

Demet Özdemir, günlük hayatında spor tarzı seviyor ama spor da olsa şık halinden de ödün vermiyor… Aşağıdaki fotoğraflarda da görebileceğiniz gibi oyuncu, hem şık, hem rahat, hem spor tarzıyla beğeni topluyor.

Demet Özdemir, sosyal medyadan yine yağdırdı! 11

Demet Özdemir, sosyal medyadan yine yağdırdı! 12

Özdemir, bir başka paylaşımında da yakın arkadaşı stil danışmanı Rutkay Öziş ile arabada çekilen bir fotoğrafta görülüyor. Kareli ceketi ve gözlüğüyle başka bir şıklık yakalamış…

Demet Özdemir, sosyal medyadan yine yağdırdı! 13