Ana sayfa Dizi Haberleri Gerçeği ağzından kaçırdı! Sadakatsiz dizisiyle ilgili Caner Cindoruk’tan beklemeyen tüyo!

Gerçeği ağzından kaçırdı! Sadakatsiz dizisiyle ilgili Caner Cindoruk’tan beklemeyen tüyo!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmaya başlayan Sadakatsiz dizisi, izleyenleri her bölüm ekrana bağlıyor. Geçtiğimiz hafta 11. bölümü yayınlanan dizide, yine ilginç gelişmeler yaşanmıştı. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrolünde oynadıkları dizide, Volkan’ın gelişiyle birlikte Asya’nın da hayatında tuhaflıklar yaşanıyor.

Dizide herkesin sinir olduğu Volkan, Melis ile evlenip çocuklarını da alarak Tekirdağ’a geri dönmüştü. İki yıl aradan sonra yeniden şehre gelen Volkan, Asya’nın peşinden ayrılmıyor.

Sanki Asya kendisinin peşindeymiş gibi davranan Volkan, çevresindekilere de bu intibayı yaratmaya çalışıyor. Ayrıca Asya’nın evinin taşlanmasından sonraki tavırları da olayı onun yaptırdığı kuşkusunu doğurmuştu.

11. bölümde Asya’nın evine giren kar maskeli bir kişi, ona saldırmış, Asya’da bir vazo ile kafasına vurarak onu etkisiz hale getirmişti. Adam kendisine gelip kaçmıştı.

Gerçeği ağzından kaçırdı! Sadakatsiz dizisiyle ilgili Caner Cindoruk'tan beklemeyen tüyo! 7

İşte o adamın Volkan olduğu şüphesi herkesin içinde yer etti. Pek çok kişi sosyal medyada bu kişinin Volkan olduğunu düşündüklerini ifade etmişti.

Dizide henüz bu gerçek ortaya çıkmadı ama Caner Cindoruk, Melis Sezen ile birlikte katıldıkları dijital ortamdaki bir canlı yayında bu sahnedeki kişinin kim olduğu sorusuna yanıtıyla şaşırttı.

Oyuncunun “Asya’yı boğan kişi sen misin?” sorusuna “Ben değilim, hadi ipucu madem veriyoruz, ben değilim” sözleri şaşkınlık yarattı. Muhtemelen heyecan yaratan ve merakla dizide yanıtı beklenen bu soruyu Caner Cindoruk’un geçiştirmesi bekleniyordu ama hiç de öyle olmadı. Oyuncu, bir anda verdiği bu yanıtla şaşırttı.

Söyleşiyi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…