Ana sayfa Dizi Fragmanları Canevim 17 Haziran Pazartesi 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Canevim 17 Haziran Pazartesi 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

tarafından ker_def

atv’nin yaz ekranında iki kozundan birisi Canevim, diğeri ise Kimse Bilmez… biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in başrolündeki Canevim dizisi ilk bölümüyle 27 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelmişti. Ancak Söz’ün finali ayrıca Yasak Elma ve Çukur dizilerinin sezon finalleri nedeniyle Canevim dizisi beklenen reytinge ulaşamamıştı. atv’nin bayram haftası içinde tekrarlarını yayınladığı Canevim dizisinin 2. bölümü de 10 Haziran Pazartesi akşamı ekrandaki yerini aldı.

Canevim dizisinin 2. bölümüyle ilgili ilk görüşler sosyal medyaya yer aldı. İzleyicilerin bir bölümü çok beğendiklerini belirtiyor, bir bölümü ise normal sezon dizileri başlayana kadar idare edebileceği fikrinde. 17 Haziran Pazartesi günü 3. bölümü yayınlanacak olan Canevim dizisinde neler olacağı de şimdiden merak konusu. Canevim 3. bölüm fragmanını videoda izleyebilirsiniz.

Canevim dizisi 2. bölümünde neler yaşandı? Detaylar şöyle:

Haksever ailesi, hayatın tüm zorluklarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla bağlı bir ailedir. Günnur ve Hamza, kızları; Ceylan, Müjgan ve Ayşe’nin iyiliği için canla başla çabalamakta, en karanlık anlarda bile birbirlerinin varlığına şükretmesini bilmektedirler. Bu sımsıcak ailenin kaderini değiştiren en büyük kızları Elvan’ın eve dönüşü olur. Evin fedakar kızı Ceylan ise sözlüsü Ömer’i büyük bir aşkla sevmektedir. Ceylan güçlü ve varlıklı bir aile olan Tanbay’ların evinde çalışmaya başlar. İşteki ilk gününde Ceylan, takıntılı ve sıra dışı bir adam olan Taylan Tanbay’la pek de hoş olmayan bir karşılaşma yaşar. Taylan genç kızın damarına basınca, Ceylan kimsenin erişemediği bu adamı herkesin önünde küçük düşürür ve işi bırakır. Şimdi Taylan’ın kapatması gereken önemli bir hesap vardır.

#Ceylan – #BiranDamlaYılmaz
#Taylan – #ÖzgürÇevik
#Ömer – #ArasAydın
#Günnur – #ZuhalGencer
#Müjgan – #EzgiŞenler
#Elvan – #BurcuTuna
#FeryalTanbay – #NihanBüyükağaç
#MelisKorkmaz – #SimgeSelçuk
#Aytül – #MünireApaydın
#HacıAnne – #BediaEnerÖztep
#Hamza – #RızaAkın
#Ayşe – #ÖmrümNurCamçakallı