Ana sayfa Dizi Haberleri Canevim dizisinde izleyici bir konuya bozuk plak gibi takılı kaldı!

Canevim dizisinde izleyici bir konuya bozuk plak gibi takılı kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında ilk 3 bölümü yayınlanan Canevim dizisinin sıkı bir hayran kitlesi oluştu.

Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in başrollerinde yer aldığı dizide 3. bölüm geride kalırken izleyicilerin bir konuda yapımcının ve senaristin dikkatini çekmeye çaba harcıyor.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda dizideki aşk ögesi üzerine izleyicilerin önemli bir bölümü Ceylan ile Taylan’ın aşk yaşamasının daha iyi olacağı fikrinde.

Sosyal medyada Ceylan-Taylan aşkının dizinin gidişatı için çok daha iyi olacağını yazan çok sayıda izleyici görebilirsiniz.

“Taylan – Ceylan olsun ve klişelerin dışına çıkalım lütfen. İkisinin yakınlaşması izlemeye değer” diye bir mesaj yazan izleyici çok sayıda kişi tarafından da destekleniyor.

Ömer’in iyi birisi olduğunu belirten izleyiciler,benzer senaryoları çok izledikleri için Canevim dizisinde klişelerden uzaklaşılmasını istiyor.

Canevim dizisinde izleyici bir konuya bozuk plak gibi takılı kaldı! 7

Taylan gibi takıntılı adamların senaryoda öne çıkması diziyi daha da izlenir kılacak.

“Taylan ve Ceylan uyumu daha iyi. Ömer sönük kalıyor Ceylan’ın yanında” diye yazan bir izleyiciye destek olanlar “Bu dizi Acı Hayat değil” diyerek de dikkat çekmeye çaba harcıyor.

Bir başka izleyici ise “Kimse kusura bakmasın Acı Hayat’taki Mehmet Kosovalı gibi değil Ömer, o yüzden Taylan – Ceylan olmalı” yorumunda bulunmakta.

Canevim dizisi izleyicileri bozuk plak gibi hemen her hafta aynı sözleri sosyal medyada tekrarlamaya devam ediyor.

Canevim dizisi hayranlarının bazıları da sadece Ceylan – Taylan ihtimali nedeniyle yapımı izlemekte olduklarını belirten yorumlarda bulunuyor.

Bakalım yapımcı ve senarist bu isteği görecek mi?