Ana sayfa Dizi Haberleri Canevim dizisiyle ağzı yanan atv, Gençliğim Eyvah ile aynı hatayı tekrarlamadı!

Canevim dizisiyle ağzı yanan atv, Gençliğim Eyvah ile aynı hatayı tekrarlamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gençliğim Eyvah dizisi çok mu sevilecek, hüsran mı yaşatacak? Yaz aylarında eğlenceli hikayeler ekranlarda daha iyi performans gösteriyor. Bu durumu iyi bilen atv, geçen sezon yaptığı hatayı bu sezon sürdürmedi. Geçtiğimiz yaz ayında Canevim isimli dram projesini hayata geçiren kanal, umduğunu bulamamıştı.

atv, bu tecrübenin ardından 2020 yazına Gençliğim Eyvah gibi usta isimlerin başrolünde yer aldığı bir komedi dizisini tercih etti. Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Beyti Engin, Ulviye Karaca gibi tanınmış isimlerin yanı sıra gençlerden oluşan bir kadro buluştu.

Özel olarak mahalle konseptinde hazırlanan platoda yapılan çekimlerde sağlık önlemlerine de çok dikkat ediliyor. Ekip bir hayli heyecanlı, dizinin eğlenceli bir hikayesi var. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bu ekipten iyi iş çıkacağı öngörüsünde bulundu.

Koloğlu, şu detaya da dikkat çekti: “Gençliğim Eyvah’ bir kere daha senaryonun ne kadar önemli olduğunu gösterecek bir iş olacak. ‘Vatandaşın beğenisi’yle ‘mizahın incelikleri’ dengesinde durabilecek mi?”

Sina Koloğlu, açık kanalda espri konusunda ellerin kolların bağlı olduğunu da hatırlattı.