Ana sayfa Güncel Haberler Kadir Doğulu, Vuslat’tan sonra yeni ve çok farklı bir projeye başladı!

Kadir Doğulu, Vuslat’tan sonra yeni ve çok farklı bir projeye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadir Doğulu, Vuslat dizisinde başlayan dostluğu işbirliğine çevirdi! Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, en son TRT1 ekranında yayınlanan Vuslat isimli dizide rol almıştı. Vuslat, Mart ayında final yaparak izleyicilerine veda etti. Kadir Doğulu ise dizide “Zahit bizi tan eyleme” isimli eseri birlikte seslendirdiği müzisyen Serdar Coşgun ile yeni bir işbirliği yaptı.

Kadir Doğulu, instagram hesabından birlikte fotoğraflarını yayınladı ve bir de video paylaştı. Oyuncu, bir süredir tanıdığı ve müziğe dair de çehresini değiştirdiği Serdar Coşgun’dan ‘dostum’ diye bahsetti ve şu ifadeleri kullandı:

“Bir süredir tanıdığım, hayata ve özellikle müziğe dair çehremi değiştiren ve genişleten sevgili Dostum Serdar’ın yakında müzik ile uğraşları ortaya çakmaya başlayacak. Aslında Vuslat izleyicisi onu tanımıştı. Birlikte ‘zahit bizi tan eyleme’ eserini seslendirmiştik. O günden bu güne bir çok eseri seslendirmeye, icra ermeye çalıştık. Yakında sizlerle de paylaşacağım. Belki bugün bir de canlı yayın yaparız. Yolun açık, katkıların daim olsun dostum.”

Kadir Doğulu, Vuslat'tan sonra yeni ve çok farklı bir projeye başladı! 7

Serdar Coşgun ile Kadir Doğulu’nun bu işbirliği hayranlarından da destek gördü. Vuslat dizisinde Kadir Doğulu’nun seslendirdiği eser de büyük ilgi görmüştü. Eserin kamera arkası görüntülerini aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Ünlü oyuncu, Serdar Coşgun ile tanışmadan önce müzik zevkinin olmadığını ifade etti ve şunları söyledi:

“Herhalde 15 sene kadar yiyecek içecek sektöründe çalışmam nedeniyle, ortamda çok müzik olduğundan kendimi uzak tuttum. Serdar ile tanışana kadar. Tanıştıktan sonra başka türlü müzik dinleyemez oldum.Çok neşelendim. Onunla birlikte kültürü de öğrenmeye başladım. Bu coğrafyadan dünyaya yayılmış bir medeniyetin ezgileri, şiirlere, türkülere, ninnilere,mutfağa nakşedilmiş bir kültür, bu coğrafyanın kültürü. Bir ırk ile bir isim ile çok şekillendirmek istemiyorum. Dinleyince siz de karar vereceksiniz.Daha önce dinlemediğiniz şeyler de var.”

İşte Serdar Coşgun ile Kadir Doğulu’nun müzik işbirliğinden örnekler sergiledikleri video: