Ana sayfa Dizi Fragmanları Canevim izleyicileri istedi, gerçek oluyor! (17.bölüm fragman ve özet)

Canevim izleyicileri istedi, gerçek oluyor! (17.bölüm fragman ve özet)

tarafından ker_def

Her hafta atv izleyicilerinin gözdesi olan Canevim, 30 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanacak 17. Bölümde birbirinden ilginç sürprizlerle ekranlara geliyor. Reytingleri nedeniyle ekranda tutunması iyice zorlaşan Canevim dizisi,artık saat 20.00’da değil, 22.00’da izleyicilerin karşısına çıkmakta.Geçen hafta saat değişikliği nedeniyle dizi reytinglerinin ciddi şekilde düşmesi ile final potasına girmişti.

17. yeni bölümde neler yaşanacak.

Deliler gibi sevdiği Ömer’den olaylı ayrılığın ardından aşka tövbe eden Ceylan, Taylan’dan romantik bir evlilik teklifi alır… Aileler arasındaki uçurum, kültür ve yaşam farkları bu evliliğe engel olacak mı? Hayallerinin prensini, gerçek aşkı bulduğunu farkeden Ceylan’ın mutluluğu uzun sürecek mi?

Canevim izleyicileri istedi, gerçek oluyor! (17.bölüm fragman ve özet) 7

Acı gerçekler, rüya gibi bir düğün ve aşkın engellerle sınavı…

Canevim, izleyenleri derinden etkileyecek, heyecanlı ve duygusal sahneleriyle bu hafta da büyük beğeni toplayacak.

17.bölüm 2. fragmanı:

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura kaleme aldı.

Başrolleri Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in paylaştığı CANEVİM’de Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı rol alıyor.

CANEVİM’in 30 Eylül Pazartesi akşamı saat 22.00’de atv’de ekrana gelecek.