Ana sayfa Dizi Haberleri Can’ın neden döndüğü ortaya çıktı! Erkenci Kuş yeni bölümde o plan işe yarayacak mı?

Can’ın neden döndüğü ortaya çıktı! Erkenci Kuş yeni bölümde o plan işe yarayacak mı?

tarafından zk zk

Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş dizisi, ani bir şekilde hikaye değiştirdi.

Geçtiğimiz yaz başlayan ve sezon boyunca devam eden dizi, bu yaz da ekranlarda olacak. Dizinin senaristinin değişmesiyle birlikte yaşanan revizyondan sonra hikaye başka bir yere evrildi.

Televizyongazetesi/Detay – Sanem ve Can’ın ayrılmasının üzerinden tam 1 yıl geçiyor ve olaylar yeniden başlıyor.

Teknesiyle denizlere açılan Can, bir yıl sonra yeniden İstanbul’a dönecek. Ancak bu dönüşün arkasında ne olduğu merak konusuydu.

Sanıldığı gibi Sanem için gelmiyor. Can’ın yakın dostu olan ve dizide bir kaç bölüm yer alan Aliye Uzunatağan’ın oynadığı Tavuk kraliçesi Remide geri döndü.

Remide, Can’ın babası ile bir plan yapıyor. Bir yıldır onu geri döndürmek için çabaladığını söylüyor.

Can'ın neden döndüğü ortaya çıktı! Erkenci Kuş yeni bölümde o plan işe yarayacak mı? 7

Dizinin 40. bölüm 2. tanıtımında Remide, Can’a onun gitmesinden sonra babasının her şeyini kaybettiği ve ajansını da sattığını söylüyor.

Can, babası için yeniden dönmeye karar veriyor. Bu sırada Deren ve Ceycey’in de dahil olduğu planda Can ve Sanem’i nasıl bir araya getireceklerini konuşuyorlar.

Sanem, Can’ın döndüğünü Ceycey’den duyarken, bu işe sevinmeyen iki kişi de Mevkıbe ve Nihat olacak!

Can ve Sanem, uzun süre sonra karşılaştıklarında neler yaşanacağı ise büyük merak konusu.

İşte Erkenci Kuş 40. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Can ve Sanem evlilik öncesi sıkıntılarını aşacaklar mı?

Can ve Sanem, fotoğraf çekimi sırasında gerildiler. Evlilik için hazır olup olmadıklarını sorguluyor gibi görünseler de aslında geçmişten gelen ve üstünü örttükleri sorunları var. Bu defa çözebilecekler mi acaba?

Emre ve Leyla’nın arap saçına dönen düğünü, en sonunda gerçekleşiyor. Hazırlıklar da, eğlence de tam gaz. Herkesin koşuşturduğu şey tek; Hûma ve Mevkibe yan yana gelmesin çünkü mutlaka bir sebep bulup kavga ediyorlar.

Yiğit, yurt dışı bağlantılarını kullanarak, Sanem’e yazacağı romanla ilgili bulunmaz bir fırsat sunuyor ama Sanem yazamıyor. Can, Sanem’e destek olmak isterken öngöremediği sıkıntılar arka arkaya patlak veriyor… Can ve Sanem bu sıkıntıları nasıl aşacaklar?