Ana sayfa Dizi Haberleri Cansel Elçin, 2 yıl aradan sonra yeni dizi heyecanı yaşıyor!

Cansel Elçin, 2 yıl aradan sonra yeni dizi heyecanı yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay 2018 yılında yayınlanan Ağlama Anne dizisinde Adnan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Cansel Elçin, sonraki dönemde ise tiyatro çalışmalarına ağırlık vermişti.

Ünlü oyuncu, sevgilisi Zeynep Tuğçe Bayat ile de karantina sürecinde Özcan Deniz’in ‘Senkron’ isimli paralel evreni anlatan mini dizisinde rol almıştı. Ayrıca bir kısa film de çeken oyuncu, yeni sezonda ise yeniden ekrana dönüş yapıyor.

Tatilini İstanbul’da sürdüren ünlü oyuncu, sevgilisi Zeynep Tuğçe Bayat ile bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Oyuncu, yeniden ekrana dönecek olmanın heyecanı içinde… BKM tarafından hazırlanmakta olan Sol Yanım isimli diziye katılan Cansel Elçin; Deniz Barut, Cemre Baysel, Emre Bey, Esra Bezen Bilgin ve Özge Yağız ile partner olacak.

BKM imzalı Sol Yanım isimli dizinin çalışmalarına başlayan oyuncu, “Pandemi sürecinde çalıştık diyebilirim. Kısa film çektik, yeni başlayacak olan dizim için hazırlık yaptık. Her şey gayet yolunda” diyerek heyecanlı olduğunu belirtti.