Ana sayfa Güncel Haberler Cansel Elçin sahnelere geri dönüyor!

Cansel Elçin sahnelere geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımcılığını üstlendiği aynı zamanda başrolünde de yer aldığı Çıplak Vatandaş oyunu ile Cansel Elçin sahnelerde yer almaya hazırlanıyor.

26 Ekim’den itibaren tiyatroseverler ile buluşacak olan oyunda Mucize Doktor dizisinde de rol alan Reha Özcan, diğer başroldeki isim…

Erdal Uğurlu,Alican Altun, Bedir Bedir, Sedat Mert, Dilşad Çelebi, Burcu Görek, Yusuf Vardar ve Suna Yıldızoğlu oyunda rol alan diğer isimler…

Çıplak Vatandaşlar, yeni sezonda Uniq Hall Sahnesi’nde!

Cansel Elçin sahnelere geri dönüyor! 7

Oyunun Konusu:

Özelleştirildiği için kapanan Sheffield çelik fabrikası çalışanları artık işsizdir. Yıllarını mesleklerine vermiş bu deneyimli işçiler, geçinemez hale gelirler. İçlerinden Gaz’in aklına bir fikir gelir. Şehirdeki kadınların genç erkek striptizcilere gösterdiği büyük ilgi, Gaz’i ve diğer işsiz arkadaşlarını da yanına alarak striptiz dünyasına adım atmaya ve para kazanmaya iter. Başaramazlarsa Gaz, oğlunu bir daha göremeyecek, arkadaşlarıysa tek umutlarını kaybedeceklerdir. Çelik Striptizciler’i böyle kurarlar. Ancak striptiz nasıl yapılır hiçbir fikirleri yoktur. Üstelik rekabet büyüktür ve bilmedikleri bu yolda başlarına gelmedik kalmaz. Gösteri günü hızla yaklaşmaktadır.

Simon Beaufoy’un kaleme aldığı Cansel Elçin ve Reha Özcan başrollerini üstlendiği oyun da yönetmen Laçin Ceylan imzası bulunuyor.