Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisi bitti ama bir ülkeden gelen haber büyük sürpriz yaptı!

Erkenci Kuş dizisi bitti ama bir ülkeden gelen haber büyük sürpriz yaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star Tv’de yayınlanan ve 2018-2019 sezonlarında toplam 51 bölüm yayınlanan Erkenci Kuş dizisi, ekrandaki romantik komedi dizileri arasında en dikkat çeken yapımlardan birisi oldu. Kiralık Aşk’ın ardından uzun zaman unutulmayacak ve tekrarlarıyla da çok izlenen bir projeydi.

Can Yaman ve Demet Özdemir’in başrollerinde oynadığı dizi bizde bitti ancak dünyadaki yankısı sürüyor. Başka ülkelere satılan dizi sayesinde oyuncuların yabancı hayranları da katlanarak büyüyor. Dizinin büyük dikkat çektiği bir ülke var ki Can Yaman zaten daha önce yer aldığı projelerle o ülkede hayli ünlü olmuştu…

Her iki oyuncunun da kariyerinde önemli bir yere sahip olan Erkenci Kuş dizisi, şu sıralarda İtalya’da büyük dikkat çeken bir proje olarak ekranlarda yerini almış durumda. Bilindiği gibi Can Yaman şimdilerde Bay Yanlış ile ekranda, Demet Özdemir ise Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynuyor.

Ancak Erkenci Kuş dizisinin yankıları hala sürüyor. Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği dizi, şu sıralar İtalya’da gündüz kuşağında yayınlanmaktaydı. Reytinglerin yükselmesiyle birlikte Prime Time’da yayınlanmaya başlandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre dizi, dün akşam TV5’de 21:15’te ekrana geldi ve İtalyan Milli Takımı’nın maçıyla aynı saatlere denk gelmesine rağmen aldığı reytingle ikinci sıraya yerleşti.