Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisi için büyük teori! Veli ve Kadir kardeş çıkar mı?

Çarpışma dizisi için büyük teori! Veli ve Kadir kardeş çıkar mı?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ‘Çarpışma’ dizisi Perşembe akşamlarının ilgi çeken yapımları arasında yer alıyor. Reyting sonuçlarıyla ilgili sıkıntılar yaşasa da sezon sonuna kadar süreceği söylenen dizi için izleyenlerin büyük bir teorisi var.

Bazı izleyenler ilerleyen bölümlerde Kadir ve Veli’nin kardeş çıkabileceğini tahmin ediyor.

Dizinin geçen hafta yayınlanan 13. bölümünde Kadir’in bir abisinin olduğunu ancak Cansız’ın peşindeki silahlı adamların saldırısı sonucunda öldüğünü hatta Kadir’in abisinin öldüğü gün doğduğu, bir oğlunu kaybeden Asiye’nin de diğer oğlunu kaybetmemek için onu terk ettiğini öğrenmiştik.

Çarpışma dizisi için büyük teori! Veli ve Kadir kardeş çıkar mı? 7

O ÇOCUK ÖLMEMİŞ OLABİLİR Mİ?

Bazı izleyenler ise Kadir’in abisi Murat’ın aslında ölmediğini, Cansız’ın onu başka bir aileye evlatlık verdiğini o çocuğun da Veli olduğuna dair tahminlerde bulunuyor.

Veli ile Cansız arasındaki iş birliği ve Veli’nin Asiye’ye “Sen benim de annemsin” gibi cümleler kurması bu tahminleri destekleyebilir gibi görünse de henüz izleyiciye böyle bir ihtimali düşündürtecek sahne olmadı.

Veli ve Kadir’in kardeş olması ikisi arasındaki dengeleri sarsıp dizide şok bir gelişme olabilecek olsa da bazı izleyiciler ise bu tahminlere çok sıcak bakmıyor ve böyle bir durumda konunun çok karışacağını düşünüyor.

Bakalım Çarpışma’nın ilerleyen bölümlerinde gerçekten böyle bir ihtimal ortağa çıkacak mı?