Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisinde Onur Saylak’ın efsaneleştiği an!

Çarpışma dizisinde Onur Saylak’ın efsaneleştiği an!

tarafından ker_def
Çarpışma dizisinde büyük yüzleşme gerçekleşti!

Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un başrollerinde yer aldığı Çarpışma dizisinin 3. bölümü 6 Aralık Perşembe akşamı izleyicilerle Show TV ekranında buluştu.

Diziye yönelik çeşitli sahnelerde saçlamadığına yönelik eleştirilerin arasında yeni bölümde dikkkat çeken detaylar vardı.

Nefes kesen sahnelerle dolu olan 3. bölümde Kadir, Veli ve Zeynep’in geçmişteki ortak noktaları ve nasıl tanıştıkları ortaya çıktı. Kadir ve Veli arasında ise büyük bir yüzleşme yaşandı. Zeynep’in kızını kaçıran Veli Kadir’in karşısına çıktı. Kadir’e bu sefer kaybetmeyeceğini söyleyen Veli, Kadir’in öfkesi ile karşılaştı. Kadir’in öfkesi ise annesinden bahsetmesi ile iyice katlandı.

Veli’nin Kadir’e ‘Anneni bulmak için polis olacağını söylemiştin. Anneni buldum mu’? sözleri Kadir’i çıldırttı. Veli ise Kadir’e öfke kustu… Son sahnede Onur Saylak’ın müthiş oyunculuğu da dikkat çekti.

Videodan o anları izleyebilirsiniz:

Çocuk Esirgeme Kurumu’na giden Kadir Adalı karşısında Veli’yi bulurken, ikilinin yüzleşmesi heyecanı yükseltti. Annesini bulmak için polis olan Kadir Adalı’yı can evinden vuran ve annesiyle ilgili bir şey bildiğini düşündüren Veli, istediğini almıştı. Peki Veli, Adalı’nın annesiyle ilgili ne biliyordu? Bu sorunun yanıtı 4. bölümde ortaya çıkabilir.

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın, idari yapımcılığını İsmail İçen’in üstlendiği, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

‘Çarpışma’ merakla beklenen yeni bölümüyle 13 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!