Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk dizisinde verilen sakıncalı mesaj!

Çatı Katı Aşk dizisinde verilen sakıncalı mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinde 8 bölüm geride kaldı.Bugüne kadar Perşembe akşamları yayınlanan dizi, Kanal D’nin yeni kararı ile Cumartesi günlerine alındı.

5 Eylül Cumartesi, yeni gününde ilk kez ekrana gelecek olan Çatı Katı Aşk dizisinde Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Nilay Deniz ve Yiğit Kirazcı başrollerde yer alıyor.

Dizinin reytingleri ne çok iyi ne çok kötü… Ama kış sezonu dizilerinin de başlayacağı dikkate alınır ise Çatı Katı Aşk’ın hem de yeni gününde iyi oranlar tutturması biraz zor görünüyor.

Dizide verilen bir mesaj ise dikkat çekti.Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, durumu köşe yazısında değerlendirdi ve verilen mesajın sakıncasını ortaya koydu.

Çatı Katı Aşk dizisinde verilen sakıncalı mesaj! 7

İşte Sina Koloğlu’nun yazısındaki o bölüm:

“‘Çatı Katı Aşk’ta Şuayip, broşür dağıtıyor tanıtım için. İki öğrencinin aralarındaki konuşma rahatsız ediyor ve broşürü geri vermelerini istiyor. “Biz okuyamadık” diyor sonra.

Adı Özge olan öğrencimiz öyle bildiğiniz öğrencilerden değil. ‘O bir fenomen’… 1.5 milyon takipçisi varmış. Duruma üzülüyor ve yardım için Şuayip’le bir fotoğraf çekiyor!

Ertesi gün lokanta tıka basa dolu… Önemli olan fenomen olmak! Mesajımızın özeti bu!”