Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde sevindiren karar!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde sevindiren karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eylül ayı ile birlikte televizyon kanalları büyük hareketlilik yaşayacak. Yeni diziler bir bir ekranda yerini almaya başlayacak. Bu sezon diziler arasında müthiş bir rekabeti izleyeceksiniz.

aEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da 5 sezondur süren Salı akşamlarının birincisi olma başarısını sürdürmek için çaba harcayacak. Ancak Salı akşamları güçlü dizilerle mücadele etmesi gerekiyor. Yenilenen Ramo dizisinin yanı sıra Hekimoğlu, Baraj ve Menajerimi Ara isimli yapımlar Salı akşamları farklı izleyici kitlesine hitap ediyor.

atv’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin hayranları ise çekimlerin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Birçok dizinin setinde ekipler buluştu ve çalışmalar sürüyor.Ancak EDHO’nun setiyle ilgili bir gelişme olmamıştı.

Bodrum’da yaptığı tatilin ardından Çeşme’ye geçen Oktay Kaynarca, dizi hayranlarını sevindiren müjdeyi verdi. Oyuncu, 1-2 gün daha Çeşme’de kalacağını ve sonra da çekimler için İstanbul’a gideceğini söyledi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde sevindiren karar! 3

Oktay Kaynarca, EDHO’nun çekimlerinin Eylül ayının ilk haftasında başlayacağının müjdesini de verdi. Oyuncu, “Setlerde yine önlemlerini alacağız” diyerek koronavirüs hatırlatması yaptı.

Hatırlanacağı üzere EDHO’nun seti karantina dönemi olarak adlandırılan Mart,Nisan ve Mayıs aylarında devam etmiş ve büyük de tepki almıştı. Oktay Kaynarca ise o dönem sözleriyle çok tartışılmıştı.

Oyuncu, koronavirüs konusunda tehlikenin geçmemiş olması ve önlemlerin de aynı olması üzerinden hareket ile, sete yeni çıkan dizilerle, karantina döneminde işlerine devam etmeleri arasında bir fark olmadığının altını çizmişti.