Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisi için Star TV, Medcezir taktiğine başvurdu!

Menajerimi Ara dizisi için Star TV, Medcezir taktiğine başvurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Menajerimi Ara dizisi ekran kariyerine 4’lü reytinglerle başladı. Bu ne kötü ne de çok iyi bir oran… Ama birçok dizinin bu oranları bile tutturamadığı bir gerçek… İlk bölüm konuğu Tuba Büyüküstün olmuştu.Dizinin her yeni bölümüne yeni isimler konuk olacak.

Menajerlerin dünyasının anlatıldığı dizinin başrollerinde; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu bulunuyor. Dizinin sağlam bir kadrosu olmasının yanı sıra sağlam da bir hikayesi var..Bugüne kadar ekranda pek de göremediğimiz menajerler, dizi dünyasının arka planına ışık tutan bir yapım…

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, iki gündür diziyle ilgili değerlendirme yazıları kaleme alıyor. Koloğlu, önceki günkü yazısında dizinin hikayesinin uyarlama olmasını şöyle eleştirmişti:

“Acaba bizde bir senaristin ya da yapım şirketinin aklına gelmemiş mi, sektörle ilgili bir dizi yapmak? Elalemin senaryosunu uyarlamaya kalkmışız. Hani böyle bir fikir oldu. Yazayım, dedim belki okurlar 1-2 kelam olur.”

Menajerimi Ara dizisi için Star TV, Medcezir taktiğine başvurdu! 7

Sina Koloğlu, yeni yazısında da yine Menajerimi Ara dizisine dikkat çekti. Star TV’nin haber bülteni yayınlamamasına dikkat çeken Koloğlu’ya göre dizi PAOK – Beşiktaş maçı olmasaydı çok daha iyi noktada olabilirdi.

İşte Sina Koloğlu’nun Star TV’nin uyguladığı Medcezir taktiği ile ilgili dikkat çeken yazısı:

“Star TV’de salı akşamı ana haber bülteni yoktu. Yerine ‘Eyvah Eyvah 2’ yer almıştı. Peki neden? Arkasından yeni dizi ‘Menajerimi Ara’ geliyor. İddialı bir yapım ve ‘reyting’lerin iyi olması lazım. Sordum, Star TV daha önce ‘Medcezir’ dizisi için de aynı yöntemi kullanmış. Yani iş yapan bir filmle, izleyiciyi yeni diziye hazırlamak. O gün maç olmasa (PAOK-Beşiktaş) ilk üçe oturur bir görüntü çizdi şimdilik. Peki haberler? Olmasa da olur!”