Ana sayfa Dizi Haberleri Çekil aradan Yiğit! Sen Anlat Karadeniz’de NefTah öpüşecek başka yolu yok!

Çekil aradan Yiğit! Sen Anlat Karadeniz’de NefTah öpüşecek başka yolu yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz- Sen Anlat Karadeniz yine yaranamadı! İzleyiciye NefTah mutluluğu verin yeter! atv ekranlarında Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşan Sen Anlat Karadeniz dizisinde, izleyicilerin eleştirilerinin dinlendiğini 58.son bölümde görmek ekran başındakiler için sevindirici bir gelişme oldu.

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 58.bölümü 2 Ekim Çarşamba akşamı ekrandaki yerini aldı.Daha önce fragmanlarda yer verilen Tahir ile Nefes’in Yiğit ile birlikteki mutluluk anları hayranların beğenisini kazandı.

Çekil aradan Yiğit! Sen Anlat Karadeniz'de NefTah öpüşecek başka yolu yok! 8

Uzun süredir eleştiriler, ilk 2 sezonu aratan Sen Anlat Karadeniz reytinglerde de bunun yansımasını görmüştü. Yapımcı Osman Sınav’ın uzun süredir kulaklarını kapattığı SAK fandomu duyduğunu hissettiren bir bölüm oldu.

NefTah sahnesi ise izleyicilerin adeta içindeki yağları eritti. Ancak bazı dizi izleyicileri yine tepkilerini sergiledi. Nefes ile Tahir’in aşk ve romantizm kokan sahnelerini beklerken, Yiğit’in de katılmasıyla bir aile tablosuna dönen romantik sahneye itirazlar vardı.

“Offf Yiğit niye geliyorsun.”
“Çocuğunla uyumak ne kadar romantik.”
“Bir öpüştürmediniz şunları.”
“Yiğit olmasaydı iyiydi.”
“Yiğit’i pistten alalım artık.”

Çekil aradan Yiğit! Sen Anlat Karadeniz'de NefTah öpüşecek başka yolu yok! 9

Sen Anlat Karadeniz hayranları sosyal medyada bu romantik sahneye Yiğit yüzünden eleştiriler getirdi.

Peki izleyici ne istiyor? Sorusuna yanıt aranıyor ise, bir SAK hayranının şu sözlerine kulak kabartabilirsiniz.

“Şu sahneyi sadece karı koca Neftah’ın olduğu yalnız kaldıkları bir sahne olarak yazmak bu kadar zor olmamalı. Karı kocanın hiçbir özel alanı olmaz mı? Tüm hafta ballandıra ballandıra paylaştığınız sahne tüm Neftah güzelliğine rağmen çok kısaydı.”