Ana sayfa Dizi Haberleri Çekimleri durdurulan Savaşçı dizisinde hayatta kalma savaşı!

Çekimleri durdurulan Savaşçı dizisinde hayatta kalma savaşı!

tarafından ker_def

Eskişehir’de çekimleri yapılan Savaşçı dizisi 97.yeni bölümüyle 22 Mart Pazar günü saat 20.00’de ekrandaki yerini alacak. Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin’in başrollerinde yer aldığı dizide alınan koronavirüs kararı sonrasında çekimlere ara verildi. Dizinin çekimlerine ne zaman devam edileceği bilinmiyor.

Ancak eldeki stok bölümlerle idare edebilme ve zaman kazanabilme durumu da olabilir. Fox TV’nin sevilen dizisinde 97. yeni bölümde yine heyecanlı anlar yaşanacak? Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Çekimleri durdurulan Savaşçı dizisinde hayatta kalma savaşı! 8

Yüzbaşı Kağan, sızdığı bölücü örgüt kampından, çıkan çatışmayla kurtulmaya çalışırken, Yüzbaşı Haydar da diğer tarafta Gökhan Üsteğmen’i kurtarmak için acele etmek zorundadır…

Ancak Merlin’in şeytani planı, işin boyutunu değiştirir. Kılıç Timi’yle irtibatı kesilen Yörük Haydar, Üsteğmen’i ailesine sağ salim götürebilmek için, öncelikle hayatta kalma mücadelesi vermek zorundadır.

Çekimleri durdurulan Savaşçı dizisinde hayatta kalma savaşı! 9

Bu arada Merlin’in amacını anlayan Yüzbaşı Kağan ve komutasındaki Kılıç Timi onlara ulaşmaya çalışırken, Yüzbaşı Haydar ve Üsteğmen Gökhan için çok az zaman kalmıştır…