Ana sayfa Dizi Haberleri Hayaller ve Hayatlar dizisinden büyük müjdeyi Melisa Aslı Pamuk verdi!

Hayaller ve Hayatlar dizisinden büyük müjdeyi Melisa Aslı Pamuk verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Hayaller ve Hayatlar isimli diziyle Bein Connect platformunda yer almaya devam ediyor. Dizinin ilk sezonunun ardından final mi yapacağı yoksa ikinci sezonda da devam edeceği netleşmemişti.

Melisa Aslı Pamuk, izleyicilerin büyük ilgisini çeken Hayaller ve Hayatlar dizisinin devam edeceğini ve ikinci sezona başlamak üzere olduklarını açıkladı. Oyuncu bu sözleri ile birlikte diziyi heyecanla bekleyen hayranları da çok memnun etti.

Melisa Aslı Pamuk’un yanı sıra Özge Gürel, Aybüke Pusat, Serkay Tütüncü, Yusuf Çim ile Ekin Mert Daymaz da dizinin kadrosunda yer alıyor… Setenay karakteri ile dizide izlediğimiz Melisa Aslı Pamuk, projeyle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Şu an kısa bir ara verdik. İkinci sezon öncesi, birinci sezon bitti. Güzel gidiyor, koşuşturmaca. Bir haftalık ara iyi gelecek. Dinleniyorum.”

Hayaller ve Hayatlar dizisinden büyük müjdeyi Melisa Aslı Pamuk verdi! 7

Dizinin setinde yoğun şekilde çalıştıklarını ve kendisini de zorladığını kabul eden oyuncu, ilk sezon çekimlerinin bitmesinin ardından 1 hafta tatil yaptıklarını ve bu süreçte dinlenmek istediğini anlattı.

Oyuncunun bu açıklaması ile birlikte hem Türkiye’de hem de dünyanın farklı ülkelerinde dizinin ikinci sezon haberini bekleyen hayranları büyük bir mutluluk yaşadı. Hayaller ve Hayatlar dizisi, 4 kadının hayat hikayesini anlatıyor ve özellikle de kadın izleyicilerden büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Hayaller ve Hayatlar dizisinde ikinci sezon çekimleri de kısa bir süre içinde başlayacak. Melisa Aslı Pamuk, setten eve gittiğinde dinlenebildiğini ve bu süreçte cildi ve saç bakımıyla ilgilendiğini anlattı.