Ana sayfa Sosyal Medya Cem Davran’ın ayrılığı atv dizisi için büyük kayıp oldu!

Cem Davran’ın ayrılığı atv dizisi için büyük kayıp oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yeni sezonda izleyicilerle buluşması beklenen Hakime Hanım dizisi için ilk çekimlerin çöpe atılması büyük şaşkınlık yarattı. Dizinin senaryosu konusunda iyileştirmeler yapılması kararı alınırken, teknik ekipte de bazı değişiklikler yapılıyor.

Bu süreçte dizinin oyuncu kadrosunda da değişimlerin yaşanması bekleniyor. Tam da bu değişim adımlarının atılmaya başladığı dönemde başrol erkek oyuncusu olarak düşünülen Cem Davran’ın ayrılığı şaşkınlık yarattı.

Vahide Perçin ile başrolde yer alması beklenen Cem Davran, projeyi bıraktı. Bu durum dizi adına önemli bir kayıp. Cem Davran, karakter yaratma noktasında usta bir isim ve bugüne kadar yer aldığı dizilere de fark kattı.

Cem Davran’ın yerine kimin geleceği de merak konusu oldu. Vahide Perçin’e böyle önemli bir dizide çok etkili bir partner gerekiyor. Adalete inanan bir kadın hakimin hikayesinin anlatıldığı dizinin, senaryosunda yapılacak değişiklikler de merakla bekleniyor.

atv, Hakime Hanım dizisine büyük önem veriyor ve yeni sezonun en iyi çıkış yapan projelerinden birisi olmasını istiyor. Özellikle çok güçlü bir oyuncu kadrosu ile yola çıkan Hakim dizisinin 10 bölüm ekranda kalabilmesi önemli bir deneyim oldu.

Cem Davran'ın ayrılığı atv dizisi için büyük kayıp oldu! 93

Hukuk dizileri güçlü bir hikaye ve iyi bir anlatım olmadan tutmuyor. Yargı dizisi izleyicileri meraklandıracak ve sürükleyecek bir hukuk dizisinin ne kadar başarılı olabileceğini kanıtladı.

Hakim dizisi ise kötü bir örnek olarak atv’nin deneyimlediği bir hukuk projesi olarak geride kaldı. Bu deneyimler sonucunda da Hakime Hanım dizisi için değişim başlatılması önemli bir karar ve bu değişim nedeniyle de çekimlerin ertelenmesi de yayın planlamasının değişmesine neden oldu.

Cem Davran’ın diziden ayrılmasına rağmen, Feyza Sevil Güngör, Kaan Yıldırım ve Yusuf Çim’in hikayede yer almaları bekleniyor. Hakime Hanım dizisinde senaryo konusunda gelişmeler beklenirken, oyuncu kadrosunun da tamamlanması için görüşmeler devam ediyor.

Cem Davran'ın ayrılığı atv dizisi için büyük kayıp oldu! 94

1964 yılında dünyaya gelen Cem Davran en son geçen sezon Aşkın Tarifi isimli dizide Hazım karakterini canlandırmıştı. 2020 yılında Yarım Kalan Aşklar isimli dijital dizide izlediğimiz oyuncu, 1970’li yıllardan bu yana oyuncu olarak kariyerine güçlü bir şekilde devam ediyor.