Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Özer’i Hakan Karahan yeniden Oktay Kaynarca ile dizide buluştu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Özer’i Hakan Karahan yeniden Oktay Kaynarca ile dizide buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2006 yılında yayınlanan Sağır Oda dizisindeki Oğuz karakterini kim unutabilir ki… Bu karakter ile izleyicilerin aklına yerleşen Hakan Karahan, sonraki süreçte uzun süre dizilerde bulunmadı. Sinema filmlerinde izlediğimiz oyuncu, 2013 yılında Kaçak isimli diziyle birlikte yeniden televizyon ekranlarına dönüş yaptı.

Hakan Karahan yer aldığı projelere fark katan bir isim oldu. Hem fiziksel görüntüsü hem de yüz hatlarına bakıldığı zaman sert ve kararlı bir adamın hikayesi yazıldığında iyi ya da kötü birisi olmasına bakılmaksınız Hakan Karahan ismini en başa yazabilirsiniz.

Hakan Karahan bugüne kadar yer aldığı dizi projelerinde farkını daima ortaya koydu. Zeytin Tepesi dizisindeki Ragıp karakterinden tutun da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Özer karakterine, Kadın dizisinde unutulmaz Nezir’e kadar oyuncunun birbirinden çok farklı rolleri başarıyla canlandırdığını görebilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Özer'i Hakan Karahan yeniden Oktay Kaynarca ile dizide buluştu! 76

Son dönemde Yasak Elma dizisindeki Nadir karakteri ile izlediğimiz oyuncu, ayrıca Sen Çal Kapımı dizisinde de Alexander ismiyle bulunmuştu. Hakan Karahan’ın yeni dizisi de yine eski rol arkadaşı Oktay Kaynarca’nın teklifiyle gerçekleşti.

Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizisine hazırlanan Oktay Kaynarca hem başrol hem de yapımcı sıfatıyla projede yer alıyor. Hikayede yer alacak oyuncularla bizzat konuşan Oktay Kaynarca, daha önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde birlikte rol aldığı Hakan Karahan’ı da yeni diziye ikna etti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Özer'i Hakan Karahan yeniden Oktay Kaynarca ile dizide buluştu! 77

2015-2016 sezonunda Kaynarca ile Karahan aynı dizide yer almıştı. Aradan geçen yılların ardından bu ikili bir kez daha bir araya geliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın büyük başarısı dikkate alındığında yeni dizi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın da izleyicinin kalbine yerleşeceğini söylemek yanlış olmayacaktır.