Ana sayfa Sosyal Medya Hercai bitti, Ebru Şahin tatile gitti! Bikinili pozlar, sosyal medyayı sallıyor!

Hercai bitti, Ebru Şahin tatile gitti! Bikinili pozlar, sosyal medyayı sallıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 3 sezon boyunca atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisi, Ebru Şahin’in kariyerinde büyük bir sıçrama yapmasını sağladı. Reyyan karakteri ile çok beğenilen oyuncu, Akın Akınözü ile de ekran uyumunu yakalayarak dizinin başarılı olmasında performansıyla katkı sağlayan isimler arasındaydı.

Ebru Şahin, daha önce İstanbullu Gelin’de Burcu karakteriyle de dikkatleri çekmiş, ardından Yasak Elma dizisinde psikopat bir pilot kadına hayat vermişti.

Ancak Hercai dizisinde başrolde yer alarak büyük bir sorumluluk da yüklenen oyuncu, Mardin’de çekilen diziyle birlikte adeta sıçrama yaşadı.

Şahin, hayran kitlesini çoğaltırken, dizinin final yapmasının ardından da kısa bir süre İstanbul’a döndü ve şu sıralarda da tatilde.

NBA takımlarından Cleveland Cavaliers’de forma giyen profesyonel bir basketbolcu Cedi Osman ile birlikte olan oyuncu, geçtiğimiz günlerde doğum günü sebebiyle yayınladığı fotoğrafta birlikte tatilde olduklarını göstermişti.

Yer bildirimi yapmayan Ebru Şahin’in hala tatilde olduğu, yaptığı son paylaşıma da yansıdı. Oyuncunun bikinili fotoğraflarını sevgilisi Cedi Osman’ın yaptığı yorum da dikkat çekti…

Hercai bitti, Ebru Şahin tatile gitti! Bikinili pozlar, sosyal medyayı sallıyor! 9

Hercai bitti, Ebru Şahin tatile gitti! Bikinili pozlar, sosyal medyayı sallıyor! 10

Hercai bitti, Ebru Şahin tatile gitti! Bikinili pozlar, sosyal medyayı sallıyor! 11