Ana sayfa Dizi Haberleri Cem Yılmaz standardı, Uraz Kaygılaroğlu’nu da yeni bir kariyer açılımı yapmaya itti!

Cem Yılmaz standardı, Uraz Kaygılaroğlu’nu da yeni bir kariyer açılımı yapmaya itti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kuruş dizisinin ardından Erşan Kuneri ile hayranlarını mest eden Uraz Kaygılaroğlu, ardından ise Disney Plus’ta yayınlanacak olan Avcı isimli yeni dizinin çalışmalarına başladı. Pınar Deniz ile başrolü paylaşan oyuncu, son dönemde müthiş bir çıkış ortaya koydu ve yurt dışında da popülerliğini bir hayli artırdı.

Sefirin Kızı dizisindeki Gediz Işıklı karakteri ile milyonların sevgisini kazanan ve yabancı hayranların da fazlasıyla dikkatini çeken Uraz Kaygılaroğlu, kariyer yolculuğunda bundan sonra nasıl bir yönelim sergileyeceğini de açıkladı.

Onedio’nun youtube programında sosyal medyadan hayranlarının gönderdiği soruları yanıtlayan Uraz Kaygılaroğlu, bir hayranının bundan sonraki kariyer sürecini sorması üzerine bazı açıklamalar yaptı. “Seni yönetmen, yapımcı veya bir senarist olarak görebilecek miyiz?” şeklindeki soruyu yanıtlayan, oyuncu şu bilgileri verdi:

“Oyunculuk yaptığın süre boyunca, başkalarının yazdığı hikayelerin, çizdiği çizgelerin içinde yer alıyorsunuz ve bu çok keyifli bir şey. Ama bunun dışında kendi anlatmak istediğim şeyler için, kendi kurduğum bir standardın içinde var olmak ve hoşuma giden standardın içinde iş yapmak için, yapımcılık yapmayı istiyorum. Yakın zamanda da buna dair projelerimiz olacak. Bir şeyler yazmak niyetindeyim. Dolayısı ile senaristlik de yapmış olacağım. Yönetmenlik işi, kendimi henüz orada hissetmiyorum. Bir şeyler yazıp, buna para yatırabileceğimi görüyorum. Çok set gördüm, bir setin nasıl olması gerektiğine dair fikirlerim olduğunu düşünüyorum. O yüzden de yapımcılık yapmayı çok istiyorum.”

Cem Yılmaz standardı, Uraz Kaygılaroğlu'nu da yeni bir kariyer açılımı yapmaya itti! 7

Uraz Kaygılaoğlu, bu sözleri ile birlikte birçok meslektaşı gibi sadece kamera önünde yer almayacağını, bundan sonra yapımcı senarist olarak da bazı adımlar atacağını ilk kez duyurdu.

Ünlü oyununun sözleri arasındaki “kendi kurduğu bir standardın içinde iş yapma” prensibini ise Cem Yılmaz’dan aldığı anlaşılıyor. Çünkü, Cem Yılmaz da hem senarist hem yapımcı olarak projelerinde yer alıyor ve kendisinin arzu ettiği standardı kurup, o standart içinde projeleri oluşturuyor.

Uraz Kaygılaroğlu aynı programda Cem Yılmaz konusuna da değindi ve şunları anlattı:

“Kendisi işinin ehli, işini çok seven birisi ve çok profesyonel birisi. Sürekli üretimde olması ve ürettiği şeyleri hayata geçirirken, bunun en ince detayına kadar başında durması, süreci takip etmesi, prodüksiyonda her şeyin en iyisini istemesi gerçekten bir standart belirliyor.”

Cem Yılmaz’ın kendi projelerinde kendi standartları çerçevesinde çalıştığını ifade eden Uraz Kaygılaroğlu, oyunculuk dışında yapımcılık yolculuğunda da hedefinin bu olduğunu ortaya koydu.