Ana sayfa Sosyal Medya Gonca Vuslateri, kariyerinde bir ilki gerçekleştirdi ve çok gösterişli bir sürecin içine girdi!

Gonca Vuslateri, kariyerinde bir ilki gerçekleştirdi ve çok gösterişli bir sürecin içine girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, kendisine ait olan hikayenin senaryolaştırıldığı Cenazemize Hoş Geldiniz isimli sinema filmi ile gündemde yer alıyor. Birçok önemli oyuncunun da kadroda yer alması nedeniyle, yeni komedi filmi büyük ilgi gördü. Sinem Ünsal ve Kubilay Aka’nın başrolünde yer alacağı proje için ön hazırlıklar tamamlandı ve ekip sete çıktı.

Ömer Sinir’in yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosu arasında; Büşra Pekin, Gözde Seda Altuner, Güven Hokna, Ufuk Özkan, Müge Boz, Şükran Ovalı, Yiğit Özşener, Reha Özcan ve Beren Gözyıldız da bulunuyor. Medyapım tarafından çekilmekte olan Cenazemize Hoş Geldiniz isimli komedi filminin hikayesi Gonca Vuslateri’ne ait. Ünlü oyuncu senaryo yazımını da Doğacan Perkin ile birlikte yazdıklarını anlattı.

İlk kez senaryo yazma deneyimi yaşayan Gonca Vuslateri, “Oyuncular da çok mutlu. Senaryoyu Doğacan Perkin ile beraber yazdık. Bizi Fatih Aksoy bir araya getirdi. Hikaye bana ait ama senaryo iki kişiye ait” diye konuştu.

Okuma provalarında filmin ekibi bir araya gelerek ilk buluşmayı gerçekleştirmişti. Gonca Vuslateri, çok güzel bir gün geçirdiklerini ve ekibin de heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Gonca Vuslateri, kariyerinde bir ilki gerçekleştirdi ve çok gösterişli bir sürecin içine girdi! 7

Ünlü oyuncu, kariyerinde sadece oyunculuk ile değil farklı şekillerde de ilerlemek istediğini bu etkili adımı ile ortaya koydu. Cenazemize Hoş Geldiniz isimli sinema filminin hikayesini yazan, sonrasında da senaryosunun yazım süreci içinde bulunan Gonca Vuslateri, böylelikle kariyerinde önemli bir adımı da gerçekleştirmiş oldu.

“Çok güzel bir cast oldu. Çok moralli ve enerjik bir okuma oldu. Bizim setimiz başlıyor, çok heyecanlıyız” diye konuşan Gonca Vuslateri, kendisinin de filmde rol alacağını ifade etti.

Hem hikayenin sahibi olan hem senaryo yazımına katılan hem de başrolde yer alarak filmde hayranlarının kendisini en çok görmek istediği şekilde yer alacağını ifade eden Gonca Vuslateri, büyük heyecan yaşıyor.

Oyuncuların da memnun kalacağını düşündüğünü, Fatih Aksoy’un da okuma provasına katılarak güzel notlar verdiğini anlatan Gonca Vuslateri, oyuncu seçimlerinin de en uygun isimler üzerinden yapıldığını ama bazı oyuncularla programları uymadığı için yer veremediklerini ifade etti.

Filmin bir aile hikayesi olduğunu, hayatın içinde karşılığı olan karakterlerin yer alacağını anlatan ünlü oyuncu, izleyicilerin çok komik karakterler ile karşılaşacağını belirterek heyecanı artırdı.

Filmin ismi konusunda ise yapımcı Fatih Aksoy’un son kararı vereceğini ifade eden Gonca Vuslateri, kendisi için en önemlisinin ise seyircinin beğenmesi olduğunu sözlerine ekledi.