Ana sayfa Sosyal Medya 105 kilo veren ve imajı çok değişen Aslı Samat, 9 yıllık mücadelesini kararlılıkla sürdürdü ve istediğini aldı!

105 kilo veren ve imajı çok değişen Aslı Samat, 9 yıllık mücadelesini kararlılıkla sürdürdü ve istediğini aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzaklarda Arama isimli sinema filmindeki rolü ile 2015 yılında setlere adım atan Aslı Samat, ardından ise dizilerde rol alarak dikkatleri üzerine çekti. Bir dönem aşırı derecede kilolu olması ile sürekli gündemde yer alan oyuncu, bazı ameliyatlar ve diyet çalışmaları sonucunda 105 kilo kadar vermeyi başardı.

Ateşböceği isimli dizideki Şirin karakteri veya Hercai dizisindeki Melike karakteri ile akıllarda yer alan Aslı Samat, son haliyle de görenleri şaşkına çeviriyor. En son Gülümse Kaderine isimli sadece beş bölüm süren Fox TV dizisinde izlediğimiz oyuncu, sürekli spor yapmaya ve yediklerine dikkat etmeye devam ediyor.

105 kilo veren ve imajı çok değişen Aslı Samat, 9 yıllık mücadelesini kararlılıkla sürdürdü ve istediğini aldı! 8

Bu sürecin kendisi için bitmeyen bir süreç olduğunun altını çizen genç oyuncu, “İyileşmeye çalışıyorum. Daha yeni 1,5 aylık ameliyatlıyım. Verilen 105 kilonun ardından estetikler dizisiyle, yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum” diye konuştu.

Tüp mide ameliyatı olduğunu sonraki süreçte spor yaptığını ve diyet uyguladığını anlatan Aslı Samat, hala da yediklerine dikkat ettiğini ve haftanın 3 günü de spor yaptığını anlattı.

105 kilo veren ve imajı çok değişen Aslı Samat, 9 yıllık mücadelesini kararlılıkla sürdürdü ve istediğini aldı! 9

“O iş bitmez” diyerek hem yediklerine dikkat etme hem de spor yaparak hareketli bir yaşam sürdürme konusunun kendisi için bir hayat felsefesi haline geldiğine vurgu yapan Aslı Samat, hala biraz daha kilosunun bulunduğunu ifade etti.

Eski haline göre başka birisi olduğunu kabul eden oyuncu, kilolu hallerinin çok sağlıksız bir durum olduğuna da vurgu yaptı.

Hayatında değişimlerden bahseden Aslı Samat, “Çok daha rahat istediğim sporu yapabiliyorum. Çok daha rahat bütün günümü dışarıda geçiriyorum, hiçbir yerim ağrımıyor. Oyuncuyum sonuçta, bütün alanım genişledi. İllaha sadece o rolü oynamak zorunda değilim. Gelen işler değişti” şeklinde konuştu.