Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cem Yılmaz’dan alkışlanacak hareket…

Cem Yılmaz’dan alkışlanacak hareket…

tarafından zk zk

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, bir kaç gün önce basının ve sosyal medyanın gündeminde çok konuşulan bir haberdeki genç için harekete geçti.

19 yaşındaki otizmli Yunus Yazar’ın hikayesi gazetelerde, bazı tv haberlerinde yer almış, sosyal medyada da çokça konuşulmuştu. Puanı yetmediği için konservatuvar sınavlarına girmeye hak kazanamayan Yunus’un yeteneği müzik öğretmeni tarafından farkedilmişti. Yunus’un Mozart, Beethoven gibi usta isimlerde olan bir kulağa sahip olduğu ortaya çıkmış, ancak kısıtlı imkanlarıyla müzik çalışmalarını sürdürmekte zorlandığı haberleri yapılmıştı.

İkiz kardeşi olan Yunus Yazar, ailesiyle birlikte bir gecekonduda hayatını sürdürüyordu. İşte tüm bu haberler ünlü komedyenin de kulağına gitti ve Cem Yılmaz, Yunus Yazar’ın durumuna kayıtsız kalamadı. Sosyal medya hesabından yetkililere seslenerek Yazar’a destek olmak istediğini belirtti.

Cem Yılmaz, twitter hesabından konuyla ilgili olarak “Bu kıymetli kardeşimize destek olmak istiyorum. Konservatuar okuması için yetkililer de destek olursa ben burs vermek isterim” diye yazdı.

Cem Yılmaz'dan alkışlanacak hareket... 7