Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cem Yılmaz’ın evlilik sorusunu harika bir üslupla pas geçti!

Cem Yılmaz’ın evlilik sorusunu harika bir üslupla pas geçti!

tarafından ker_def

Antalya Uluslararası Altın Portakal Film Festivali’ndeki söyleşisinde Cem Yılmaz, birlikte olduğu Defne Samyeli ile ilgili İzmir’de evlenecekleri söylentilerine esprili bir şekilde, “Siz gidin biz geliyoruz oraya” cevabını verdi.

Önümüzdeki yıl stand-up şovlarına başlayacağını açıklayarak hayranlarını mutlu eden Cem Yılmaz, magazin basınında yer alan evlilik iddiaları ile ilgili soruyu da yanıtladı. Yine kendi üslubuyla, esprili bir yanıt veren Yılmaz, herkesi güldürdü.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 55. Antalya Uluslararası Altın Portakal Film Festivali’ndeki söyleşisinde yüzlerce hayranıyla buluştu.

Cem Yılmaz, sevgilisi Defne Samyeli de yalnız bırakmadı ve söyleşiyi en ön sıradan izledi.

Cem Yılmaz'ın evlilik sorusunu harika bir üslupla pas geçti! 7

Cem Yılmaz, kendisine sinemanın kapılarını açan ve ilk rol aldığı ‘Her şey Çok Güzel Olacak’ filminin yönetmeni Ömer Vargı ve televizyoncu Yekta Kopan ile birlikte hayranlarını kahkahaya boğan bir söyleşiye imza attı.

EVLİLİK SORULARINA ESPRİLİ YANIT

Söyleşinin ardından basın mensuplarının karşısına çıkan Cem Yılmaz ile Defne Samyeli, evlilik sorularına kaçamak cevaplar verdi.

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli’nin önümüzdeki ay Çeşme’de düğün yapacakları iddia edilmişti. Samyeli, muhabirlerin evlilik soruları karşısına sessiz kalmayı tercih ederken Cem Yılmaz, “Siz gidin biz geliyoruz oraya” diyerek espriyi patlattı.