Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel YouTube kanalı açtı. Peki, sevgilisi Aytaç Şaşmaz ne yaptı?

Cemre Baysel YouTube kanalı açtı. Peki, sevgilisi Aytaç Şaşmaz ne yaptı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yaz döneminde yayınlamaya başlayan ve yeni sezona da taşıdığı  romantik – komedi dizisi Baht Oyunu final yapalı çok oldu ancak arkasında dillerden düşmeyen bir aşk bıraktı.

Dizide ‘Ada’ karakterini canlandıran Cemre Baysel ile ‘Bora’ karakterine hayat veren ‘Aytaç Şaşmaz’ sette tanışıp aşk yaşamaya başlayan ünlüler kervanına katıldı. İkilinin aşkı tüm hızıyla devam ediyor.

Boş vakitlerini sürekli bir arada geçiren çift, zaman zaman birlikte pozlarını instagram hesaplarından paylaşarak da hayranlarını mest ediyor.

Her yaptıkları işte birbirine destek veren çiftten Cemre Baysel YouTube kanalı açtı. Ünlü oyuncu artık çeşitli içeriklerden oluşan YouTube videolarıyla da hayranlarıyla buluşacak.

Kanal açtığının haberini sosyal medya hesaplarından duyuran Cemre Baysel’e sevgilisi Aytaç Şaşmaz’dan destek gecikmedi.  Şaşmaz, Cemre Baysel’in YouTube kanalı açtığını duyurduğu tweetini hemen kendi twitter hesabından da retweet yaptı.

Aytaç Şaşmaz sevgilisinin instagram hesabından yaptığı konuyla ilgili paylaşımına da ‘Çok çok iyi’ yorumunu yaparak Cemre Baysel’in takipçilerini mest etti.

Cemre Baysel YouTube kanalı açtı. Peki, sevgilisi Aytaç Şaşmaz ne yaptı? 8

Öte yandan ünlü çift hafta sonu Baht Oyunu dizisinin ekibiyle bir araya geldi. Bu anları da sosyal medya hesaplarından, ‘Biz buluştuk’ diyerek paylaştı.

Cemre Baysel YouTube kanalı açtı. Peki, sevgilisi Aytaç Şaşmaz ne yaptı? 9