Ana sayfa Dizi Haberleri Cennetin Gözyaşları dizisi izleyicileri iyice bıktırdı, amma da ağlak bir dizi oldu!

Cennetin Gözyaşları dizisi izleyicileri iyice bıktırdı, amma da ağlak bir dizi oldu!

tarafından ker_def

Başrollerinde Esra Ronabar, Berk Atan ve Almila Ada’nın yer aldığı Cennetin Gözyaşları dizisinin 31. yeni bölümü 6 Mayıs Pazar günü saat 20.00’de atv ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

Ancak diziye yönelik izleyicilerin tepkileri sertleşmeye başladı. Bir izleyici dizi için ‘ağlak dizi’ tanımlamasını yapıştırdı. İşte izleyici yorumlarından bazıları:

– Bu ağlak diziyi daha bitiremediniz mi? Bu kızlar hep ikisi bir arada yanmak zorundalar mı? Çok komik bir dizi olmuş. Bağıran kızlar, yakasını toparlayamayan aile. Düzensiz baba. Benim bıraktığım yerde devam ediyor, bir şey kaçırmamışız. Lütfen biraz inandırıcı olsun.

– Ya yeter artık Kaya’nın yaptıkları. Sıkılmaya başladım. Yani bu kadar da fazla. Kendini öldürür sanmıştım, ama bu hala uğraşmaya devam ediyor.

– İkisi de ölmeyecek.Keşke o arabada sadece Kaya ölseydi. Kaya herkesin hayatını mahvetti.

-Yeter be artık iyi şeyler olsun. Bıktık her bölümde ağlamalar, silahlar, bu ne böyle….

– Ölme ihtimallerini düşünmedim bile…

İşte dizinin 31. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tüm sırlar henüz ortaya çıkmamıştır. Cennet en ağır gerçekle, babasının yaptıklarıyla yüzleşecektir. Bu yüzleşme ne kadar ağır olsa da Cennet için cevapları imkansız sandığı soruları da süpürür gider. Arzu’yu anlamaya başlamıştır. Kırgınlığı, acısı bir nebze azalmıştır. Arzu için belki de Cennet’le geçireceği ilk ve son gece olacaktır. Arzu’nun evden kovulmasını hazmedemeyen Melisa ne yapıp edip Arzu’yu eve getirme planları yapıyordur. Tek plan yapan Melisa değildir.

Cennetin Gözyaşları dizisi izleyicileri iyice bıktırdı, amma da ağlak bir dizi oldu! 7

CENNETİN GÖZYAŞLARI TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kaya artık kaybedeceği hiçbir şey olmadığını düşündüğü için ölümcül bir plan içine girer. Cennet’i Arzu yüzünden kaybettiğini düşünen Kaya kısasa kısas bir yol izleyecektir.

Cennet ise tüm bu yaşadıklarını geride bırakmaya karar verir. Artık kendi ailesini kurmak ister. Kendi hikayesini başlatacaktır. Bunun için önce Melisa ile konuşması lazımdır. Ne de olsa onlar kardeştir… Melisa’ya kurulan tuzaktan habersiz iki kardeş ölüm ile yüzleşmeye gidiyordur.