Ana sayfa Sosyal Medya Ceren Benderlioğlu, Erik Dalı oynadı! Kocası Emir’in EDHO’daki Ankara havasını hatırlattı!

Ceren Benderlioğlu, Erik Dalı oynadı! Kocası Emir’in EDHO’daki Ankara havasını hatırlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarından 6. sezona başlayacak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alan iki ünlü isim Ceren Benderlioğlu ve Emir Benderlioğlu çifti, mutlu bir evlilik sürdürüyor. İkili dizideki performanslarıyla da göz dolduruyor. Ceren hanım Ömür karakterine hayat verirken, Emir bey ise Behzat olarak dizinin renkli simalarından…

Hatırlanacağı üzere Behzat karakteri ile Ozan Akbaba’nın canlandırdığı İlyas, önceki sezon Ankara havası eşliğinde oynamış ve bu sahne sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. Ceren hanım da bu sefer atv’nin tanıtım çekimlerinde Erik Dalı performansı ile adından söz ettirdi.

Tanıtım çekimlerinde kırmızı elbisesi ile güzelliğini sergileyen Ceren Benderlioğlu, çekimlerin en şık isimlerinden birisiydi… Ömür karakterine hayat veren ünlü oyuncu, çekimler sırasında Erik Dalı performansı ile Oktay Kaynarca’yı bir hayli güldürdü. O anları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Ceren Benderlioğlu, diziye hiç ara vermek istemediğini ifade etti ve heyecanını da şu sözlerle anlattı:

“Ben sezon arası vermek bile istemiyordum. Tam gaz devam etmek istiyordum. Çok özledim seti, Ömür’ü çok özledim. Eşkıya ekibi ile bir şey çıkartmak ve onun heyecanını yaşama kısmını daha çok özledim. Heyecanlıyım aslına bakarsanız. Yeni sezon ile alakalı hiçbir şey bilmiyorum. Heyecanla bekliyorum”