Ana sayfa Sosyal Medya Ceren Benderlioğlu, İçimizdeki Ateş dizisinde kendi hayatından bir parça buldu!

Ceren Benderlioğlu, İçimizdeki Ateş dizisinde kendi hayatından bir parça buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İçimizdeki Ateş dizisi perşembe akşamları izleyicilerle atv ekranında buluşmaya başladı. Dizide Tülin karakterini canlandıran Ceren Benderlioğlu da 1 yıl aradan sonra yeniden izleyicilerin karşısına çıkmış oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yedinci sezon çekimlerinin başlamasına karşın yaşanan kriz ile iptal olmasının ardından Ceren Benderlioğlu da bir sezonu kaçırmak durumunda kalmıştı.

Başarılı oyuncu, yaz döneminde bu sefer yine atv ekranında İçimizdeki Ateş dizisinde başrol olarak yeniden hayranlarının karşısına çıkmış oldu. Tülin karakteri adalete inanan ve bunun için büyük mücadele veren bir avukat. Burak Sevinç ile başrolü paylaşan Ceren Benderlioğlu, 4 gencin stajyer avukat olarak yaşadıkları deneyime odaklanan diziyle ilgili bazı detaylar aktardı.

Özellikle gençler için 17-25 yaş aralığının çok önemli bir dönem olduğunu ve bu zaman aralığında hayata tutunmaya çalışan gençlerin çok zorlandığını anlatan oyuncu, şöyle konuştu: “Kendi bağımsızlığını oluşturman gereken bir zamandır. Okulunu tamamlaman, işe girmen ve kendini var etmek gereken bir zamandır. Üniversite ile birlikte biten süreç, işe girme ve bir şeyleri ayakta tutma sürecidir. Benim o dönemim gerçekten farklıydı, hayata tutunmak. Bir geçiş sürecidir. O yüzden beni bu senaryo çok çekti.”

Ceren Benderlioğlu, İçimizdeki Ateş dizisinde kendi hayatından bir parça buldu! 7

Mert, Bahar, Hale ve Ege isimli karakterler üniversiteyi bitiriyor ve hikayede genç avukatlar olarak bir hukuk bürosunda çalışmaya başlıyor. Bu dört genç avukatın yol göstericilerinden birisi de Ceren Benderlioğlu’nun canlandırdığı Tülin karakteri olacak.

Kendi hayatında da üniversiteyi bitirme ve işe başlayıp kendisine yeni bir hayat kurma döneminde çok zorlu çeken Ceren Benderlioğlu, hikayenin bu kısmı kendi hayatına dokunduğu için çok sevdiğini dile getirdi.

Oyuncu, “Dört gencimizin de hayata tutunma ve hayatta bir yerlere gelme, idealleri üzerine çalışmaları beni çekti” açıklamasını yaptı.

Ceren Benderlioğlu, İçimizdeki Ateş dizisinin hikayesinde kendi hayatından bazı örtüşen noktalar bulduğu için projeyi daha da çok sahiplendi.