Ana sayfa Sosyal Medya Ceren Yılmaz’ın Alp Navruz hayranlarının yaptığını söylemeye terbiyesi müsaade etmedi!

Ceren Yılmaz’ın Alp Navruz hayranlarının yaptığını söylemeye terbiyesi müsaade etmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Elimi Bırakma dizisinde Alina Boz ile iyi bir dizi çifti oluşturan Alp Navruz, yeni dizisi Zümrüdüanka’da ise Ceren Yılmaz ile başrolde buluştu. Bu buluşmaya Alp Navruz hayranlarının bir hayli tepki gösterdiği de sosyal medyaya yansıyan yorumlarda yer aldı.

Alp Navruz’un kibar ve paylaşımcı birisi olduğunu söyleyen Ceren Yılmaz, fanlarından ise çok çekmişti. TV100 sitesinde Birsen Altuntaş’a konuşan oyuncu, “Alp kibar ve beyefendi… Bu kadar hayran kitlesine rağmen ego yapmamış mütevazı biri…” diye konuştu.

Navruz’un birikimlerini kendisi ile paylaştığını ve sahnelerde de yol gösterdiğini anlatan Ceren Yılmaz, daha önce tanışmamalarına rağmen hiç de öyle hissetmediğini ifade etti.

Zümrüdüanka dizisi konuşulmaya başlandığı günden bu yana Alp Navruz hayranları Ceren Yılmaz’ı partner olarak görmedi. Hatta birçok eleştiride bulundu ve hakarete varan ifadelerle sosyal medyada gündem oluşturdu.

Peki Ceren Yılmaz tüm bu yaşananlardan nasıl etkilendi?

Ceren Yılmaz, “Alp’in fanlarının yazdıklarını okumaya benim terbiyem müsaade etmiyor bazen… Genellikle okumadan siliyorum. Şu an size söylesem yazılanları mümkün değil dersiniz o denli çirkin yorumlar alıyorum. Bir insanın kişiliğine benliğine görünüşüne bu kadar hakaret edildiğini hem de tanımadan anlatsalar inanmazdım” açıklaması ile dikkatleri çekti.

Ünlü oyuncu bu yaşananların ise kendisini güçlendirdiğini, şu aralar kendisini sevenlerin de artmaya başladığını ve kendisi adına da Alp Navruz hayranları ile mücadele etmeye çaba harcadıklarını ifade etti.

Ceren Yılmaz’ın bu sözleri sosyal medyadaki tüm bu eleştiri dalgasını yakından takip ettiği izlenimini de verdi.