Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinde beklenmedik sorun!

Zümrüdüanka dizisinde beklenmedik sorun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolünde yer aldığı Zümrüdüanka dizisi, 25 Ocak Cumartesi Fox TV ekranında başlıyor. Dizinin ilk bölümü heyecan ve merakla bekleniyor. Elimi Bırakma dizisinin final yapmasından kısa bir süre sonra ekrana yeniden dönüş yapan Alp Navruz, bu sefer Ceren Yılmaz ile partner oldu.

Navruz’un değişen imajı dikkat çekerken, ilk tanıtımlarda Ceren Yılmaz’a aşırı makyaj yapılması ikili arasındaki uyumu olumsuz etkilemişti. İzleyiciler de bu duruma tepki göstermişti.

Zümrüdüanka dizisinin çekimleri Ürgüp’te yapılıyor. Kış şartlarının en ağır şekilde hüküm sürdüğü bu Orta Anadolu bölgesinde soğuklar oyuncuları bir hayli zorluyor.

TV100 sitesine konuşan Ceren Yılmaz, bu şartlarda çalışmanın zorluklarına değinerek şöyle konuştu: “Ürgüp’te soğuk -10’lara vuruyor bazen ve konuşamayacak duruma geliyoruz soğuktan… Ekran karşısına öyle çıkmak zorunda kalıyoruz. Fakat iklim koşulları böyle… Elimizden gelen bir şey yok şu anda… Onun dışında her şey harika… Ekip çok kaliteli, çalışanlar oyuncular hepsi çok değerli insanlar… Bazen soruyorum kendi kendime ‘Nasıl bu kadar şanslı oldum diye?”…

Oyuncular ve dizinin ekibi soğuk havayı elbette ki bekliyordu ama -10’lara varan soğukta çekim yapmanın bu kadar zor olduğunu kimse bilmiyordu.

Ceren Yılmaz, dizide en zorlandığı sahnenin de yine soğuk hava nedeniyle yaşandığına değindi. Oyuncu, “En zorladığım teaser çekimi oldu. -5 derecede, bir vadinin ortasındayız. Soğuk hava, rüzgâr fanları yüzüme vuruyor ve üzerimde tül bir gelinlik… O gece hayatımın sınavını verdim. Sabah gün aydınlanırken çekimimiz bitti. Hatta hocamız Cemal Şan ‘Bu gece ölmezsen sana bir daha bir şey olmaz’ diye espri yapmıştı başta… Gecenin sonunda ne demek istediğini dişlerim titrerken anladım” ifadelerini kullandı.