Ana sayfa Dizi Haberleri Ceren Yılmaz’ın kariyerine Alp Navruz dopingi!

Ceren Yılmaz’ın kariyerine Alp Navruz dopingi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elimi Bırakma dizisinde Cenk karakterine hayat veren Alp Navruz, 2 bölüm sonra final yapacak olan diziden sonra yeni projesi ile hayranlarının karşısında yer alacak.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden hemen sonra Elimi Bırakma’ya başlayan, şimdi de Zümrüdü Anka dizisi ile anlaşan oyuncu, 3 yıldır dur durak bilmeden setlerde yer almakta. Yoğnu tempoda çalışan ve her yeni projesinde kariyerini bir adım daha ileriye taşıyan bir Alp Navruz portresi görebilirsiniz.

Ünlü oyuncu, yeni dizisinde de Ceren Yılmaz ile partner olacak.Etkileyici bir hikayeye sahip Zümrüdü Anka dizisi kadar Yılmaz ile Navruz’un uyumu da merak ediliyor.

Ceren Yılmaz'ın kariyerine Alp Navruz dopingi! 7

Cemal Şan’ın yönetmenliğini yapacağı proje aynı zamanda Ceren Yılmaz için de büyük önem taşıyor. Yılmaz ilk olarak 2013 yılında Yağmurdan Kaçarken isimli dizide görünmüştü. Filinta’da Hatice olarak izlediğimiz Ceren Yılmaz, sonrasında da Deli Gönül dizisinde boy gösterdi.

Şu ana kadar rol aldığı yapımlarda ciddi bir çıkış yapamayan Ceren Yılmaz için, Alp Navruz ile partner olması önemli bir gelişme. İkilinin uyumu ve başarısı, Ceren Yılmaz’ın kariyerinde bir sıçramayı da getirebilir.