Ana sayfa Dizi Haberleri Cesur ve Güzel 30. Bölüm Fragmanı ve özeti hakkında detaylar

Cesur ve Güzel 30. Bölüm Fragmanı ve özeti hakkında detaylar

tarafından ker_def

Cesur ve Güzel 30. Bölüm Fragmanı – 8 Haziran Perşembe

Cesur ve Güzel dizisinin son bölümünde tam Cesur ile Sühan’ın nikahlarının kıyılacağı sırada Sühan fenalaşmıştı. Sühan yeni bölümde bebeğini kaybedecek mi? Cesur ve Güzel dizisinin 30. bölüm fragmanı yayınlandığında buradan izleyebilirsiniz.

Cesur ve Güzel dizisi 8 Haziran Perşembe akşamı 30. bölümü ile Star Tv ekranlarında izleyenlerin karşısında olacak.

Cesur ve Güzel 29. Bölümde Neler Oldu?
Cesur ve Güzel dizisinin son yayınlanan 29. bölümünde Rıza tutuklandıktan sonra Sühan ile Cesur rahat bir nefes almıştı ve artık geleceğe çok daha umutlu bakabiliyorlardı. Fakat yine de Cesur, Rıza’nın kolay kolay vazgeçmeyeceğini biliyordu. Yine de bunu Sühan’a hissettirmeden düğünlerine odaklanmışlardı.

Hülya ise bebeği kaçırıldığı için deliye dönmüştü ve onu tekrar bulmak için elinden geleni yapıyordu. Hülya’nın çok daha tehlikeli olmasından tedirgin olan Cahide ise Tahsin Korludağ’a yanaşmayı bir çözüm olarak bulmuştu. Fakat buna engel olacak kişi Korhan’dı.

Sühan ile Cesur’un aldıkları evlenme kararı Korludağ tarafından büyük bir yankı uyandırmıştı. Bu olay herkeste farklı bir etki yaratmıştı. Özellikle Rıza da eline son kozunu oynamak adına çok iyi bir fırsat geçirmişti.