Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı – 8 Haziran Perşembe

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı – 8 Haziran Perşembe

tarafından ker_def

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı – 8 Haziran Perşembe

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümünde Vasili tutuklanmaktan nasıl kurtulacak? Ali Kemal her şeyi öğrenmişti ve Vasili sayesinde kaçmayı başarmıştı. Peki, bu saatten sonra gerçekleri öğrenen Vasili neler yapacak?

Vatanım Sensin dizisinin 31. bölüm fragmanı yayınlandığında buradan izleyebilirsiniz.

Vatanım Sensin dizisi 31. bölümü ile 8 Haziran Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında olacak!

Vatanım Sensin 30. Bölümde Neler Oldu?
Vatanım Sensin dizisinin son bölümünde Tevfik yakalandıktan sonra Cevdet onunla yüzleşmek için çok sabırsızlanıyordu. Öte yandan ailesinin tutsak olduğunu gördüğünde de çok şaşırmıştı. Çünkü Vasili Cevdet’e bir tuzak kurmuştu ve bunun neticesinde Cevdet’in vatansever olduğunu öğrenmişti. Bu yüzden Vasili, Cevdet’i çok zor bir karar vermeye zorlamıştı.

Cevdet bu saatten sonra ya ailesini seçecekti ya da vatanını. Her ne kadar vatanına ihanet edemeyecek olsa da ailesinin infazına da göz yumamıyordu. Cevdet karar vermeden önce bir mektup yazmıştı. Bu mektupta Ali Kemal ile ilgili gerçeği Vasili’ye açıklamıştı. Ali Kemal, Veronika ve Vasili’nin öldüğünü sandıkları oğullarıydı.

Diğer taraftan Hamilton da Türk halkını bitirmek için çabalıyordu. Tevfik ile verilen yeni görev ise Mustafa Kemal Paşa’yı öldürmekti. Bu Tevfik için gerçekten de çok büyük bir sınavdı.