Ana sayfa Dizi Haberleri Cesur ve Güzel dizisinde öfkesini Sühan’dan çıkarttı

Cesur ve Güzel dizisinde öfkesini Sühan’dan çıkarttı

tarafından ker_def

Cesur-Alemdar-Kıvanç-Tatlıtuğ-642x320

Cesur’un Zor Kararı!
Cesur adamın peşini bırakmamıştı. En sonunda adamı bir lokantada buldu ve kaçan adamın peşinden koştu. Adamı yakalayamayan Cesur ona ait olan çantayı aldı. Çantada bir Cd bulduğunda görüntüleri izledi. Bu görüntülerde Tahsin ile ilgili gerçekleri öğrenen Cesur tüm bunları konuşmak için Sühan ile konuşmaya gitti. Sühan’a tüm olanları savcıya anlatmasını ve bu sayede Rıza’nın tehditlerinden kurtulabileceğini söyledi. Sühan ise babası çok hasta olduğu için bunları yapmak istemedi.

Sonra Tahsin bey fenalaştığı için Sühan’ı çağırdılar. Sühan babasının durumunu görüşmek için doktorun yanına gitti. Doktor ile görüştüğünde bir şeylerden şüphelenen Sühan, sonuçları alıp başka doktora göstermek istedi. O anda doktor tedirgin oldu ve hemen Tahsin’i aradı. Tahsin’in hastalığı meğer bir yalandan ibaretmiş. Cesur ise Sühan’ı aradı ve babası ile ilgili gerçekleri söyleyemediğinden bahsetti. Tüm bunları Sühan için yaptı.

Sühan’ın babasının hastalığı ile ilgili sonuçları gönderdiği doktor arayınca Sühan duydukları karşısında donup kaldı. Bu şokun ardından babası ile hesaplaştı. Tahsin ise pişkin pişkin kendini savundu.