Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ceyda Ateş’in aklında başka meslekler var!

Ceyda Ateş’in aklında başka meslekler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çocuk dizisi Salı akşamları ekranda yer almakta. Ceyda Ateş de bu dizide Şule olarak hayranları ile yeniden buluştu.

En son O Hayat Benim dizisinde Cemre olarak izlediğimiz oyuncu, kariyerine bir süre ara vermiş ve ABD’de eşi Buğra Toplusoy ile birlikte yaşamıştı.

Ekrana dönüşüyle hayranlarını da memnun eden Ceyda Ateş, oyuncu olmasaydı Arkeolog veya psikolog olmayı isteyeceğini söyledi.

Ranini’deki röportajında ileride zaman bulabilir ise bu dallardan birisini okumayı da istediğini anlatan Ceyda Ateş, ekran kariyerini bırakıp da meslek değiştirirse şaşırmayın.

Oyunculuğun zor yanlarının hala esnek çalışma saatleri olduğuna değinen Ateş, güzellik konusunda da bir iddiasının olmadığını anlattı.

Ceyda Akteş, “Ben rolüme bağlı olarak gerekirse kilo da alırım. Önemli olan projeden benden beklenilen. Genç kalmaya gelince. Her yaşın ayrı bir güzelliği var. Benim için önemli olan sağlıklı olmak” şeklinde konuştu.

Kendisine vakit ayırdığı zamanlarda ailesiyle birlikte olmayı tercih ettiğini, köpekleri ile vakit geçirdiğini belirten oyuncu, bunun yanı sıra hobeliri de olduğuna söyledi.

Hobilerinden bahseden ünlü oyuncu, “At binerim, resim yaparım, spor her zaman hayatımda. Çok araştırırım, kitap okurum ve film izlerim” dedi.